36 de zile

Numărul exact de zile în care au prestat aleșii din parlament. I-am votat cu mare fast, au depus jurământul toți cei 588 de călăi, iar, de atunci, se pare că au uitat să mai muncească.

Au muncit 36 de zile și au încasat 30.000 de lei. Nu e rău, așa-i? Bine, e prea mult spus muncit, mai degrabă au stat pe holurile parlamentului la câte o poveste sau prin camerele de hotel la una mică.

Avem și noi călăii noștri, care nu au făcut nimic. Nu că ne-am așteptat la altceva, dar, având în vedere că toți au aceeași coloratură politică, măcar un drum sau un proiect finanțat am așteptat și noi. Dar nu, ei se scuză și se vaită, ca niște c…e!

În mare parte un român, jecmănit de voi, a muncit anul acesta 151 de zile, bine scădem sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale, dar a muncit oricum mai mult. Nu a încasat nici pe aproape cât ați furat voi, ba mai mult, posibil să aibă și datorii acumulate. Vă interesează oare pe voi toate astea?

Nu știu cât o să vă mai suportăm pe voi și pușlamalele voastre. Credeți că vi se cuvine totul, ne furați pe față și fără teamă. Nu realizați nimic niciodată, în 23 de ani ați fost incapabili să realizați un tunel sub un munte ( Tunelul de sub Gutâi). Nu știți să atrageți fonduri, nu aveți habar cum se construiește un proiect, într-un cuvânt sunteți egali cu 0. 588 de călăi !

30 de comentarii

  1. De la inceputul anului au cheltuit 25 de milioane de euro. 25 de milioane de euro. 25 de milioane de euro. 50 de milioane de euro pe an.

  2. Sincer, dacă ar munci și o singură zi pe an dar s-ar vedea rezultatele nu m-ar deranja.

    Dar având în vedere climatul existent, și dacă muncesc 36 de zile, și dacă muncesc 100 parcă este același lucru.

  3. Să nu-i subestimăm – pot cheltui mai mult şi munci mai puţin în a doua parte a anului … pentru că noi îi lăsăm.

  4. De ce să mă duc la vot dacă nu am pe cine vota? Faptul că nu mă duc la vot e pur și simplu un protest față de hoții și proștii dintre care ar fi trebuit să aleg. Nu văd cum un hoț sau un lăcătuș mecanic m-ar putea reprezenta pe mine sau ar putea să facă lucrurile să funcționeze…

  5. Deputatul meu(pe care NU l-am votat) e om de afaceri, are covrigarie, bre! Deci covrigi produce, caini maidanezi avem, mai ramane sa asamblam covrigul in varful cozii si gata bunastarea in circumscriptie!Asta produce covrigi dar cei mai multi numai…gogosi.

  6. Păi tocmai că nu sunt! Dacă te uiți pe lista cu aleșii neamului o să vezi că avem o gramadă de lăcătuși-mecanici, sudori șamd. Mai pe scurt, spuma societăți.:)

    Încă din cele mai vechi timpuri șeful tribului era cel mai înțelept om, iar în jur avea sfătuitorii care și ăia erau înțelepți… Acum mă întreb cât dracu de înțelpt poate fi un lăcătuș-mecanic ?!:))

  7. Vezi tu, nu generalizăm, însă la noi nu este ca prin alte părţi unde omul intră în politică animat de gândul/dorinţa de a face ceva pentru sociaetatea care la rându-i la ajutat să atingă un anumit nivel (educaţional, financiar etc). La noi politrucii sunt nişte lichele (scuze, dar este cel mai academic termen posibil)care oricum nu-s capabili de altceva şi nici nu-i interesează decât grosimea cefei personale. Şi nu mă pot reţine să nu mă refer la o sintagmă deja tocită „popoarele îşi merită conducătorii”. Mi-ar plăcea să pot să fiu optimist măcar pentru viitorul, fie el şi mai îndepărtat, dar…

  8. hai bre fara lamentari pls, ori ne resemnam dracu si tacem, ori plecam cat vedem cu ochii; io nu vad alta iesire

  9. Trebuie sa fim optimisti. Sa nu tacem, sa ne facem auzite gandurile si glasurile, pentru ca eu nu cred ca nu le-ar fi frica de un popor galagios.

  10. noi nu tacem, ne facem auzite gandurile si glasurile, iar ei isi intorc spre noi cururile lor slinoase, late si infecte si-i doare tot acolo de ce-i in jurul lor

  11. Ce urasc politica dar mai ales urasc aceste persoane care fura si fac aceasta tara de tot rasul.

  12. Avem ce sa le facem? Nu! Scriem despre ei, dar mai mult de atat nu avem ce sa facem decat sa ii le dam ceva otrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*