Alegerea cantarului platforma

Retrospectiva anului 2016: SPORT!
Săptămâna viitoare mergem la Cupa Minerul.

Pentru ca economia unei tari sa se dezvolte este nevoie de un mediu de afaceri cat mai competitiv si cat mai transparent. Printre altele acest lucru prevede utilizarea in mediul de afaceri a unor elemente de control si gestiune financiara. Casa de marcat ori cantarul platforma sunt doar doua din elementele care nu trebuie sa lipseasca din nici o activitate comericiala, indiferent de marimea acesteia. Doar prin utilizarea elementelor de control si gestiune se ofera transparenta de care are nevoie mediul de afaceri astfel incat acesta sa progreseze cat mai mult, si odata cu el si economia tarii. Pentru ca acest lucru sa se intample este necesar ca antreprenorul sa achizitioneze doar lucruri de calitate chiar daca acest lucru inseamna un pret de achizitie mai mare. Avand in vedere ca nu sunt putine cazurile in care nu mai stim ce inseamna lucru de calitate, iata cateva criterii de care cel care vrea sa achizitioneze un cantar platforma ori un cantar electronic CAS trebuie sa tina cont astfel incat sa nu fie afectata nici afacerea pe care el o are si nici mediul economic in care isi desfasoara activitatea.

Primul lucru care trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza un astfel de cantar este daca acesta este omologat metrologic. Pe piata de profil din pacate exista si cantare platforma care se comercializeaza la un pret mai mic tocmai datorita faptului ca acestea nu sunt omologate din punct de vedere metrologic. Avand in vedere acest lucru atentie mare la acest criteriu deoarece este crucial pentru buna dezvoltare a afacerii.

Capacitatea de cantarire reprezinta un alt criteriu foarte important ce trebuie avut in vedere la achizitionarea unui cantar platforma. In acest sens exista cantar 150 kg, cantar 300 kg precum si cantar cu platforma de cantarire 1000 kg.

Nu in ultimul rand, oferirea garantiei precum si perioada acesteia este un alt criteriu ce nu trebuie pierdut din vedere in momentul in care se achizitioneaza un cantar platforma. Acest criteriu alaturi de primul criteriu enuntat in acest articol fac diferenta dintre un comerciant serios care vinde astfel de produse si un comerciant care nu urmareste decat sa mai vanda un produs. Cei de la Constalaris sunt din prima categorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *