Avantajele utilizarii unei carti de vizita (P)

Știri din Maramureș 12 februarie 2018
Civilizație în Baia Mare?!?! Hahaha.

Utilizata de foarte multi ani, cartea de vizita inca este un instrument de marketing foarte eficient din orice punct de vedere ai privi. Din acest motiv cartea de vizita inca este la moda desi dispozitivele digitale incep sa puna stapanire din ce in ce mai mult. Principalele avantaje pe care le ofera utilizarea unei carti de vizita sunt urmatoarele:

  • Posibilitatea de a putea afla informatii esentiale despre o anumita companie, persoana, servicii, produse, etc, este cel mai important avantaj oferit de catre utilizarea unei carti de vizita. De foarte multe ori detaliile pe care le discutam in cadrul unei intalniri sunt uitate motiv pentru care lasarea unei carti de vizita va aduce aminte de detaliile discutate in cadrul intalnirii.
  • Creionarea unei imagini este un alt avantaj oferit de catre utilizarea unei carti de vizita. Acest avantaj devine si mai important in momentul in care cel care primeste cartea de vizita nu are nici un fel de informatii despre firma sau persoana trecuta pe respectiva carte de vizita.
  • Oferirea unei carti de vizita denota si un anumit statut social, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre utilizarea unei carti de vizita.
  • Cu toate ca, cartea de vizita este utilizata in mod normal pentru stabilirea unor relatii de afaceri, nu sunt putine situatiile in care aceasta este utilizata si pentru stabilirea unor relatii personale, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre utilizarea unei carti de vizita.
  • Criteriul financiar este un alt motiv pentru care cartea de vizita este extrem de utila, aceasta fiind cel mai ieftin instrument de marketing existent in momentul de fata in marketing.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol pot spune ca utilizarea unei carti de vizita aduce doar avantaje motiv pentru care aceasta este esentiala pentru domeniul afacerilor dar nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *