Cea mai buna solutie in materie de masini de curatat profesionale (P)

5 sfaturi pentru o mobila dormitor de vis (P)
Știri din Maramureș 13 iulie 2018

Masinile de curatenie si aspiratoarele profesionale au fost creeate special pentru uzul industrial fiind ideale pentru utilizarea lor in spatiile foarte mari precum cele din supermarket-uri, hypermarket-uri, depozite si asa mai departe.

Astfel de masini se gasesc si pe site-ul celor de la Sanito.ro, acestia ocupandu-se de comercializarea produselor si aparaturii pentru curatine de mai bine de 12 ani dedicat solutiilor complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor.

In ceea ce priveste masinile si aspiratoarele profesionale pentru curatenie, pe Sanito.ro reagasim urmatoarele categorii:

Aspiratoarele profesionale pentru lichide si praf sunt perfecte pentru spatiile mai mici dar si mari: hoteluri, institurii publice, clinici si spitale, spatii industriale sau de productie, centre comerciale si multe altele. Aceste aspiratoare sunt construite sa reziste o perioada foarte indelungata, produse din materiale si piese de calitate prin care se ridica la cel mai inalt nivel de calitate. Sunt extrem de usor de folosit, usor de depozitat eficienta acestora, fiind definita prin motoare puternice dar totusi silentioase. In functie de necesitati puteti opta pentru diferite modele si marimi, avand capacitati de la cele mai mici pana la cele mai mari.

Aspiratoarele cu injectie si extractie reprezinta solutia perfecta pentru curatarea covoarelor, mochetelor sau a tapiteriilor. Principiul de functionare este unul simplu dar foarte eficient. Este pulverizata solutia de curatare impreuna cu apa pe suprafata murdara dupa care acestea impreuna cu murdaria sunt aspirate cu foarte multa putere pentru a elimina si cel mai mic fir de praf iar principalul avataj este ca umiditatea din covoare dupa curatare este foarte mica acestea fiind aproape uscate. Nu este nevoie de inginerie pentru utilizare si poate fi utilizat de oricine si este ideal chiar si pentru uzul casnic.

Monodiscurile profesionale sunt masinariile care asigura procese de spalare, decapare, polizare, curatare prin pulverizare, samponare, tratarea lemnului si cristalizare, in cel mai eficient mod. Acestea monodiscuri sunt ideale pentru centrele comerciale, institurii publice, in cladirile de birouri, siptale sau magazine mari. Cu ajutorul acestora procesul de spalare al podelelor se va desfasura foarte simplu si rapid in cel mai eficient mod posibil. De asemenea sunt usor de utilizat, nivelul de zgomot este minim dar cu motoare puternice, bine construite si durabile.

Masinile de curatat si aspirat pardoseli dure sunt printre cele mai complexe masini pentru curatenie dar si cele mai importanta cand vine vorba de spatiile cu o suprafata foarte mare cum ar fi cele din mall-uri, hypermarket-uri si asa mai departe. Acestea sunt create special pentru spalare si uscare suprafatelor dure. Acestea sunt extrem de rezistente in timp fiind construite din materiale si piese de cea mai buna calitate, menite sa serveasca multi ani fara a fi nevoie de interventii. Sunt foarte usor de utilizat, manevrat si usor de intretinut. Un avantaj foarte important este ca aceste vin insotite de acumulator si incarcator incoporat.

Toate aceste masini curatenie pot fi achizitionate de pe Sanito.ro la cele mai bune preturi de pe piata si la cel mai bun raport pret/calitate. Nu uitati, atentia la detalii este extrem de importanta iar cu ajutorul acestor produse si aparaturi de la Sanito.ro, puteti uita de orice griji, deoarece veti putea curata simplu si rapid orice pata de murdarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *