Ceasul din argint, mereu la moda (P)

Știri din Maramureș 14 august 2017
Știri din Maramureș 11 august 2017

Ceasul de mana este unul dintre cele mai importante dispozitive din viata noastra. Pe langa faptul ca acesta este utilizat pentru a sti cat este ora, ceasul de mana incepe sa fie utilizat din ce in ce mai mult si ca bijuterie. In acest sens, pe piata de profil se gasesc ceasuri de mana din ce in ce mai luxoase, ceasurile din aur sau din argint fiind cel mai bun exemplu in acest sens. Pentru ca achizitionarea unui astfel de ceas necesita investirea unei sume de bani destul de mari, iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont in momentul in care achizitionezi ceasuri barbati confectionate din argint.

Produsele chimice sunt inamicul numarul 1 al ceasurilor confectionate din argint motiv pentru care trebuie evitata intrarea in contact cu acestea. Avand in vedere acest lucru, in momentul in care facem curatenie trebuie sa scoatem de la mana ceasul din argint pentru a evita ca acesta sa intre in contact cu produsele chimice utilizate in timpul curateniei.

Avand in vedere ca ceasul de mana confectionat din argint nu trebuie purtat tot timpul, trebuie acordata o atentie deosebita modului in care acesta este depozitat. Aceasta atentie se datoreaza faptului ca modul in care este depozitat ceasul de mana confectionat din argint poate afecta integritatea acestuia. Cum este posibil asa ceva? Prin simplul fapt ca umiditatea dauneaza argintului. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, ceasul de mana confectionat din argint trebuie depozitat intr-o cutie de bijuteriii inchisa ermetic astfel incat umiditatea precum si alti factori nocivi sa nu poata patrunde.

Expunerea indelungata la razele soarelui este un alt lucru pe care trebuie sa il evitam in momentul in care purtam ceasuri de mana confectionatedin argint. Ca si in cazul intrarii in contact cu produslee chimice si expunerea indelungata la razele soarelui innegreste ceasul confectionat din argint.

In concluzie, ceasul de mana confectionat din argint este foarte pretentios motiv pentru care trebuie acordata o atentie deosebita modului in care il pastram. De aceiasi atentie trebuie sa beneficieze si ceasurile de mana a caror curea ceas este confectionata din argint, nu doar ceasurile de mana care sunt confectionate in totalitate din argint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *