Cinci lucruri pe care nu le stiai despre tavanele extensibile (P)

Știri din Maramureș 23 martie 2017
eMM.ro revine!

De cele mai multe ori, cand ne gandim la constructia, amenajarea sau design-ul unei cladiri (fie de tipul unei locuinte personale sau a unui spatiu comercial), tavanul ramane pe ultimul loc! Acordam foarte mare atentie pardoselei, culorii peretilor, sistemului de iluminat, izolatiei si mobilierului …iar de plafon nicio vorba.

De astazi insa, lucrurile nu mai trebuie sa stea asa! Cum asa? Un tavan extensibil (fals), de tipul celor oferite de VIPcasa.ro, iti aduce o multime de beneficii. Voi incerca sa iti prezint astazi, intr-un scurt articol, care sunt principalele beneficii pe care le aduce montarea unui astfel de tavan modern.

  • Tavanele extensibile pot sa acopere, prin constructia si montarea lor, o sumedenie de lucruri: defectele tavanului sau chiar si a peretilor existenti in respectiva incapere sau in respectivul spatiu; componente ale instalatiei sanitare sau electrice; parti ale structurii cladirii. Asadar, un prim mare plus de ordin estetic!
  • Noile tavane de acest tip permit incorporarea tuturor corpuri electrice, a instalatiei de aer conditionat, a detectoarelor anti-incendiu/anti-gaz…iar lista poate continua.
  • Gratie materiilor prime de inalta calitate si a tratamentelor premium, aceste tavane extensibile sunt rezistente la foc si impermeabile.
  • Folosind tavane de acest tip, vei putea obtine corpuri de iluminat complexe, in trei dimensiuni, potrivite oricarui spatiu si oricarei preferinte de design.
  • Sunt non-toxice si complet igienice (pe langa acest lucru, nu pot fi afectate de igrasie ori condens).

Pentru a afla toate avantajele alegerii unei astfel de situatii si a vedea cateva lucrari recente, de o incredibila frumusete, arunca o privire in aceasta galerie foto cu tavane extensibile! Iar pentru discutiile de mai jos, in spatiul pentru comentarii, lansam doua intrebari: cum ti se par imaginile si avantajele de mai sus; tu ai alege astfel de tavane extensibile? Asteptam raspunsurile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *