Cinstea Maramureșului…

Știri din Maramureș 14 mai 2018
Știri din Maramureș 11 mai 2018

Cinstea Maramureșului…Au la ei ce plachetă nealcoșă și-au împărțit. Nu le mai ajunge titlul onorific de ambasador, acum vor să fie și cinstiți. Bine, doar așa, pe plachetă.Mi se confirmă din ce în ce mai mult că ei trăiesc într-o lume paralelă. Sunt ei, cei aleși și unși, și suntem noi, ăștia care le plătim lor toate „ideile”.

Anul trecut când am decis să intru în USR, am făcut-o pentru că am considerat că noi, cei care NU am înotat în mocirla asta până acum, o să contăm prin 2020.

Nu sunt corupt, nu am afaceri dubioase nici cu statul dar nici cu alte persoane, nu am cazier, nu am o diplomă la o facultate de diplome, muncesc și cumva trăiesc unde trăiți și mulți dintre voi, în lumea reală.

Dar știți ce văd zilnic? Sute de oameni care îi apără, le ridică statui și îi pupă-n fund pe cei care dețin pârghiile puterii. No, vedeți, eu așa ceva nu am să fac vreodată. Nu suport ipocrizia, fățărnicia și slugărnicia alegătorilor din Maramureș.

Oameni buni, treziți-vă dracu din somn. Ăștia vă buzunăresc și voi aplaudați. Îi admirați că prin șmecherii și șmenării au ajuns acolo unde sunt? Nu vă mai interesază corectitudinea, cinstea sau munca? Ce dracu? Asta înseamnă Maramureș? Asta sunt așa zișii daci liberi?

Mie îmi păreți captivii lor. Ai celor care vă tot prostesc de 29 de ani. Nu, nu vreau să ajung la ciolan. Ce Dumnezeu? Eu vreau să fac ceva pentru acest județ. Vreau să aduc oameni de afaceri aici, vreau să găsesc oportunități de dezvoltare, vreau să eradicăm mizeria, vreau să ne ocupăm de cetățeni, vreau să fac ceea ce nu au făcut ăștia niciodată.

Sunt extrem de supărat că unii dintre voi aveți puterea să felicitați personajele care vă râd în față, care vă țin la uși, care vă batjocoresc de fiecare dată. Inadmisibil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *