De ce imi place sa port ceasuri? (P)

PSD Maramureș nu comunică nimic?!?!
E din nou vara, mergem din nou la piscina! (P)

Am o colectie impresionanta (zic eu) de ceasuri de mana. Primele ceasuri mai scumpe mi le-am cumparat cand eram prin facultate. De atunci, mereu imi cumpar tot felul de ceasuri si cel mai mult imi place sa cumpar ceasuri Guess.

Cel mai frecvent, achizitiile le fac online. Mi-e mai simplu si mai comod. In plus, preturile sunt mai bune si pot urmari promotiile pentru a-mi cumpara ceasul dorit la un pret mai mic. Magazinul meu de ceasuri preferat e Ceasmania.ro. De aici poti cumpara si tu ceasuri barbati, ceasuri dama sau, de ce nu, ceasuri pentru copii. Eu, cand eram mic eram fascinat cand primeam un ceas.

Imi place foarte mult sa port ceasuri. De ce? In primul rand pentru faptul ca sunt o persoana punctuala. Si, din punctul meu de vedere pentru o persoana punctuala ceasul e foarte important. Ceasul de la mana ma ajuta sa ma organizez mai bine si sa ajung mereu la timp acolo unde trebuie.

Am mereu la mine telefonul si as putea vedea pe telefon cat e ceasul. Insa, mi-e mult mai comod sa am un ceas la mana. In plus, nu stau toata ziua cu telefonul in mana pentru a ma putea uita la ceas.

Imi place sa port ceasuri si pentru faptul ca ele sunt un accesoriu deosebit. Arata bine la mana daca sunt alese cu grija in functie de tinuta si din punctul meu de vedere inspira masculinitate si eleganta. Ceasul este fara doar si poate accesoriul meu favorit.

Unii poarta ceasuri si pentru ca da bine si nici macar nu se uita la ele pentru a vedea cat e ora. Nu e insa cazul meu. Pentru mine ceasul nu e doar un accesoriu.

Daca si tie iti plac dintr-un motiv sau altul ceasurile, intra pe Ceasmania.ro. De aici poti cumpara ceasuri de la branduri de renume la preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *