De ce m-am înscris în USR?

Știri din Maramureș 12 decembrie 2017
Știri din Maramureș 11 decembrie 2017

În 2011 am fost membru de partid pentru o zi în UDMR. Da, așa cum vedeți. Atunci s-a încercat înlăturarea dl. Ludescher din funcția de președinte al UDMR Maramureș. Din păcate nu s-a reușit, iar ceea ce trebuia să fie o schimbare de mentalitate și atitudine, s-a dovedit a fi un mare fâs și un fiasco.

A fost un moment urât, un episod în care am văzut de ce este în stare corupția și servilismul. Din păcate.

Anul 2016. A luat naștere USR. Unul dintre momentele importante pe scena politică de după 89. Un partid protest, un partid care zicea că este altceva.

Am vrut să mă înscriu atunci. Dar nu am făcut-o. Am zis că rămân un simpatizant și tot ceea ce îmi propun pe plan local, o voi face din postura de independent. Asta până în data de 6.12.2017. Ziua în care USR a dovedit că este o organizație vie și care VREA. Poate aveam nevoie de o astfel de confirmare. Ce pot să afirm este că atunci m-am decis că nu mai pot sta pe tușă. Nu mai pot marșa pe ideea de independent și să aștept 2020.

USR nu are o doctrină clară și probabil nici nu va avea una în curând. Nici nu este așa de important. Important sunt oamenii care sunt în USR. Oamenii care se luptă în Parlament, oamenii care se luptă să convingă lumea în țară să li se alăture. Pe mine m-au convins cei din Baia Mare. M-au convins de mult, doar că mai lipsea ceva. Iar acel ceva s-a întâmplat miercurea trecută.

Eu rămân același. Cu aceleași planuri, cu aceeași atitudine și fix cu aceeași prieteni. Nu se schimbă nimic. De fapt, se schimbă ceva. Sunt implicat 100%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *