După patru luni în stradă am învățat un lucru

Știri din Maramureș 24 august 2018
Știri din Maramureș 23 august 2018

Până la campania #fărăpenali nu am participat niciodată, nici măcar ca voluntar, la strâns de semnături. Bine, până să fiu membru USR nu am fost activ în nici un alt partid (o zi în UDMR nu se pune, nu?).

Am luat contact cu sute de persoane. Am fost în fiecare săptămână în stradă cel puțin o zi. Chiar și pe durata CM de fotbal mi-am făcut simțită prezența (știu: ce?!?!?!). Am fost în centru, în cartierul Alecsandri, în Parcul Municipal, zona stadionului, pe strada Coșbuc, în Vișeu de Sus etc.

Există speranță. Serios. Există oameni care așteaptă să fie ascultați și doresc să contribuie și ei la bunul mers al țării. Am întâlnit oameni care la început erau reticenți, dar pe parcurs ne-au înțeles și chiar susținut demersul.

Această experiență a fost una benefică pentru noi toți. Semnatari și cei care au strâns semnături. Suntem o forță și ÎMPREUNĂ putem mișca munți. Mai rămâne să vă convingem să ieșiți la vot și să ne acordați șansa să vă demonstrăm că noi, cei pe care i-ați văzut în stradă, fie USR sau RO100, suntem alternativa sănătoasă la această clasă politică românească.

Ne vedem în stradă și la următoarele strângeri de semnături 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *