Halele metalice, constructiile viitorului (P)

Voi știți care este adevăratul simbol al orașului Baia Mare?
Știri din Maramureș 19 iunie 2017

In toata tara exista cladiri dezafectate in care altadata se desfasurau activitati productive. Acum ele au devenit adevarate pericole sociale: locul unde se pot adaposti raufacatorii, surse de microbi si de accidentare a celor care trec pe langa ele fiind in orice moment susceptibile de prabusire, locuri in care se electrocuteaza sau isi gasesc sfarsitul cei care cauta fier vechi si alte lucruri prin imobilele parasite.

Dincolo de aspectul care lasa de dorit ele pun in pericol vieti omenesti. Evident ca se impune demolarea lor, dar costurile sunt destul de ridicate, iar nepasarea ignora pericolul.

Daca in trecut, aceste constructii ar fi fost inlocuite de hale metalice problema ar fi stat diferit. Spre deosebire de constructiile obisnuite, halele metalice prezinta urmatoarele avantaje:

-au o durata mare de viata si pastreaza aspectul initial peste 20 de ani

-durabilitatea mare costa foarte putin

-nu necesita intretinere ulterioara gen vopsire

-rezistenta mare la umiditate, frig, caldura

-suprafetele netede pot fi usor curatate de murdarie, pete sau grasimi prin spalare

-zgarieturile sau crapaturile se estompeaza in timp.

-asigura o ventilatie perfecta

Frisomat.ro produce in Romania hale metalice din otel laminat la rece garantand 100% calitatea belgiana. Portofoliul producatorului este impresionant: peste 33 000 de constructii, in peste 100 de tari raspandite pe 4 continente. Acest tip de constructii a luat amploare datorita calitatilor amintite mai sus, dar si faptului ca sunt relocabile si modificabile, iar in cazul in care activitatea se suspenda, iar proprietarul doreste sa renunte la cladire, isi recupereaza banii ducand-o la fier vechi nefiind amendat din cauza unei cladiri dezafectate pe care nu-si permite sa o demoleze.

Portofoliul este completat de referintele clientilor multumiti, din care reproducem cateva:

Ecaterina Hodogea:”De la primul contact telefonic eu ma asteptam ca anul urmator sa prind o programare, dar intr-o luna si jumatate a fost gata.”, Gheorghe Apetrii: “Frisomat a fost acea societate serioasa care nu a avut intarzieri de livrari, care nu a avut intarzieri de executie.”

Datorita faptului ca pot fi reamenajate si recompartimentate, iar la nevoie extinse, halele metalice pot fi transformate cu success in ferma de porci.

Avand o ventilatie perfecta si fiind luminoase, aceste hale induc animalelor impresia ca traiesc in mediul natural, oferindu-le in acelasi timp protectia termica necesara. Gratie proprietatilor otelului si modului de realizare a cladirii mentinerea cu usurinta a curateniei perfecte in incinta este garantata 100%. Sistemul de hranire este realizat prin tuburi ascunse, eficienta maxima a acestuia fiind deteminata de:

-anularea risipei de orice fel

-asigurarea accesului egal la hrana al fiecarui animal

-mentinerea podelelor curate.

Cresterea efectivului de animale nu reprezinta o problema fiindca hala metalica poate fi extinsa, iar la nevoie se poate comanda si un spatiu nou de depozitare.

In astfel de cladiri nu exista pericol de incendiu, prin urmare securitatea animalelor este garantata. Afacerea poate fi regandita in timp, in sensul ca fermierul care se ocupa cu cresterea animalelor isi poate procesa singur carnea si ar fi benefic sa-si amenajeze si un abator intr-o hala metalica. Cu Frisomat posibilitatile de colaborare sunt practice inepuizabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *