La Complex Millenium

Impadurirea Baii Mari
Aeroport Baia Mare 0 - 1 Aeroport Satu Mare

Inapoi in Centrul Vechi. Locul unde se afla cele mai multe localuri interesante din Baia Mare. Azi vom vizita un restaurant foarte cunoscut pe aici.

Localul arata excelent. Si este alcatuit din patru parti distincte. Asa pentru fiecare gust in parte.In primul rand ne intampina un sector de pub, apoi suntem dusi in lumea cramelor. Dupa ce terminam cu cele doua sectiuni, ajungem la cofetarie, si nu in ultimul rand la restaurant Millenium.

Fiecare are specificul sau. Peste tot este ordine si curatenie ireprosabila, iar cei ce servesc sunt extrem de atenti la cerintele tale.

Mancarea este delicioasa. Va recomand sa gustati absolut tot din meniu. Cu siguranta nu veti regreta. Cofetaria are niste prajituri care te lasa cu gura casca. Eu am gustat majoritatea deserturilor de la ei, si nu exista week-end sa nu revin. Preturile nu sunt de speriat, veti ramane chiar placut surprinsi cand veti vedea portia si cat aveti de platit.

Deci, daca ajungeti in Baia Mare, si popositi mai mult timp pe la noi, intrati la Millenium. Iar daca ajungeti vara veti fi placut surprinsi de chefurile de pe terasa lor, cu muzica live cu tot.

P.S.: Aici canta Paul Panait ( fost Gaz pe foc) cu Trupa Centrul Vechi !

Sursa foto:  http://www.facebook.com/restaurant.millennium.bm?fref=ts

Nota 
Pret: 8
Ambianta: 9
Servire: 10

Comentarii

  1. By Anonymous

  2. By Taraboste t

  3. By Dana

  4. By Adriana

  5. By elly weiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *