Motoare electrice monofazate si multe alte echipamente tehnice de calitate, numai pe Ci.ro!

Știri din Maramureș 8 februarie 2019
Mediul privat din județ este sub orice critică

Probabil ca majoritatea dintre voi ati auzit macar o data de motoarele electrice monofazate. Aceste tipuri de motoare sunt dedicate uzului casnic si fac parte din echipamente care mai de cate mai diverseificate din jurul nostru. Un foarte bun exemplu, il reprezinta aparatul de tuns iarba sau apratele folosite pentru tamplarie si asa mai departe.

In momentul in care doresti sa achizitionezi un astfel de echipament de orice tip indiferent pentru ce iti trebuie, este necesar sa urmaresti cu mare atentie specificatiile acestuia astfel incat sa ai garantia ca produsul cautat este exact ceea ce ai nevoie din punctul de vedere al puterii.

Pe Ci.ro sunt disponibile modele diverse de motoare electrice monofazate, astfel incat indiferent pentru ce fel de aplicatie casnica ai nevoie, sa poti gasi exact ceea ce cauti.

Scopul unui motor electric este acela de a tranforma energia electrica in energie mecanica. Aceste motoare functioneaza pe baza fortelor magnetice, care actioneaza asupra unui conductor parcurs de curet electric aflat in camp magnetic.

Aceste tipuri de motoare monofazate dupa cum am precizat sunt utilizate pentru aplicatiile casnice unde sistemul trifazat de tensiuni nu este accesibil, deci nu sunt necesare motoarele trifazate. In cazul curentului electric monofazat, nu se poate produce camp magnetic invartitor ci se produce camp magnetic pulsatoriu.

Ci.ro va pune la dispozitie motoare electrice monofazate cu puteri de la 0.12kW pana la 3kW, motoare ce sunt in 2 si 4 poli, cu clasa de protectie IP55, clasa de izolatie H, ce sunt dotate cu rulmenti 2RS. De asemenea acestea au un regim de functionare continua S1 cu unul sau doua condensatoare.

Mecha Tech comercializeaza prin intermediul Ci.ro, aceste motoare electrice monofazate, impreuna cu multe alte piese de schimb si subansamble industriale la preturi competitive dar cu o calitate foarte buna. Toate produsele dispun de o scurta descriere astfel incat sa puteti stii sigur ce urmeaza sa comandati, insa pentru orice intrebare sau nelamurire, acestia va stau la dispozitie si telefonic, asa ca pentru mai multe detalii nu ezitati sa ii contactati.

De asemenea, in cazul tuturor produselor nu doar pentru aceste motoare electrice monofazate, pe Ci.ro veti gasi o gama foarte larga si variata de produse iar prin intermediul echipei veti beneficia de consultanta pentru proiectele atipice. Se urmareste solutionarea pentru orice aspecte tehnice legate de orice tip de produs dar si pentru gasirea unor echivalente eficiente, astfel incat clientii sa beneficieze de cele mai bune servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *