Orasul socializeaza

Linistea dinaintea furtunii
Iar tiganii

Uneori il laud, alteori il critic. E vorba bineinteles de  primarul Catalin Chereches. Poate ca par cam aiurit, dar omul nu e perfect, asa ca atunci cand e de laudat il laud iar cand e de criticat o fac vehement.

Primarul a promis multe, acuma trebuie sa asteptam sa vedem si cate poate sa realizeze. Unul dintre lucrurile pentru care merita laudat e modul in care socializeaza cu oamenii acestui oras. Orasul nostru nu a avut un asa primar deschis spre comunicare ca si actualul.

Consiliile Civice din fiecare cartier sunt dovada vie a acestui lucru. Sa inteleaga toata lumea despre ce e vorba acolo. Fiecare cartier al orasului, 12 mai exact, are arondat mai multe strazi. Bineinteles fiecare cu problemele sale. Unii sunt nemultumiti de siguranta, altii de iluminatul stradal, de galagie si mai cine stie ce fel de probleme cu care se confrunta cetatenii de prin Baia Mare.

Primarul si echipa sa, ca nu se gandeste singur la toate, au decis ca e de bun augur infiintarea unor consilii civice in care sa isi verse oful reprezentantii cartierelor baimarene. Acolo toti vor avea ocazia sa semnaleze probleme si chiar sa propuna idei pentru rezolvarea lor. Totul se face pe baza de voluntariat si din iubire pentru oras.

Orasul Baia Mare are nevoie de astfel de initiative si ma bucur ca oamenii din oras constientizeaza acest lucru si participa la intrunirile cu domnul primar.

P.S.: Sa speram ca o sa mai avem motive de lauda…

Sursa foto:www.facebook.com/catalin.chereches

Comentarii

  1. By robbie

  2. By Adriana

  3. By Dana

  4. By elly weiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *