Papetaria si probleme legate de aceasta (P)

Știri din Maramureș 12 martie 2018
De 8 Martie la Ayo Restaurant.

Cand vine vorba de obiectele de birotica, nu prea le oferim asa multa atentie pe cat acestea merita si aceasta este o greseala foarte mare, fie ca vorbim de aprovizionarea unei companii sau de propia aprovizionare. Acestea joaca un rol foarte important intr-o companie, fie ea de mici sau mari dimensiuni.

Cu toti cred ca stim despre problemele ce te intalnesti cu ele zilnic intr-un birou, cum ar fi blocatul  hartiei copiator sau cand acel pix nou face pe importanul si nu doreste sa ne mai ajute la scris sau acel moment incredibil cand nu gasesti capatul benzi adezive . In marea majoritate aceste probleme apar exact in cel mai prost moment, cand avem cea mai mare nevoie de un act, sau cand trebuie sa lucram mai rapid putin. Putem scapa usor de aceste mici problemioara cu ajutorul unor unor produse de papetarie de o calitate ceva mai buna. Nu ar trebui sa ne zgarcim, chiar daca vorbim de obiecte ce la prima vedere par banale, ei bine aceste mici obiecte sau “detalii” cum imi place mie sa le numesc, in anumite cazuri fac diferente uriase.

Un mic exeplmu intalnit de mine la locul de munca este avizierul, al meu sef mi-a comandat de curand un lot de aviziere de o calitate mai slaba , ei bine pe langa faptul ca nu tot timpul pixul doreste sa scrie pe acesta, exemplarele se rup foarte greu, iar cand vine vorba de copiat, nu isi face mai deloc treaba, trebuie sa insist mai mult cand scriu pe el, iar pe ultima pagina aproape ca nu se vede mai nimic. Acest lucru este putin enervant si pentru mine, dar si pentru viitori clienti ai companiei, datorita faptului ca stau enorm de mult sa le completez. Acest fapt poate fi si o mica problema de productie, daca “ustensilele” m-ar ajuta putin, as putea sa completez actele intr-un mod mai rapid si cu un efort ceva mai mic.

Sper ca exemplul meu sa iti fi fost util si sa te fi facut sa te gandesti putin mai mult cand vine vorba de cumparat obiecte de birotica, mai ales cand vine vorba de papetarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *