Surpriză, a venit iarna

Superimunitate
Despre valorile morale

La începutul lunii noiembrie, firma de deszăpezire și primarul urbei, au declarat că orașul de pe Săsar e pregătit să se ia la trântă cu fulgii de zăpadă. Atunci, am zis că până la proba contrarie să le dăm crezare. Și spre stupoarea noastră (a câta oară) iarna chiar a venit.

La Baia Mare a nins fără oprire mai mult de 12 ore, iar dimineață orașul a fost pur și simplu paralizat. Asta se întâmplă din anul 2006, de când Rosal și-a făcut apariția la noi în oraș. Oamenii aceștia iau la mișto întreaga comunitate.

Vinovați pentru această situație ar fi fosta administrație, care s-a lăsat cumpărată în momentul semnării contractului de deszăpezire. Acum, urmează o iarnă extrem de dificilă, în care orice fulg căzut va provoca bătăi de cap locuitorilor acestui oraș.

Pregătiți sau nu, echipați sau nu, orașul acesta a rămas iar repetent la capitolul deszăpezire. Cine, de ce și când a fost vinovat e mai puțin important. Cei ce au de suferit suntem noi, fraierii care i-am votat atunci, îi votăm acum și sunt convins că îi vom vota în continuare.

Foto

Comentarii

  1. By Szasz Sebes Paul

  2. By Alex

  3. By Bucur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *