Unde sunt turiștii ?

Soluția finală !?!?
SkirtBike 2013

De obicei, pe cei care ne conduc destinele în derivă, îi ia mereu gura pe dinainte. Se plimbă pe banii contribuabililor pe la diferite târguri de turism, unde promovează Maramureșul cu aceleași poze de ani de zile.

Totuși turiștii întârzie să apară. Hotelurile sunt mai mult goale, bine asta și datorită prețurilor exorbitant de mari. Știați că în medie, o cameră de hotel din Baia Mare e cea mai scumpă din toată România? Acest lucru ar trebui să dea de gândit proprietarilor, însă mă îndoiesc.

Pensiunile din zona istorică a județului stau și ele prost cu clientela. Infrastructura și degradarea zonei sperie oamenii. După ce ai parcurs gropile județului, nu îți mai arde ție să revii pe aici. Oricât de frumos e dealul cu un căpiț de fân.

Nu venim cu nimic nou. Mereu aceeași placă: cimitirul vesel de la Săpânța. Cred că și turistul japonez omniprezent s-a plictisit. Am avea mult mai multe de oferit, dacă ar fi oameni competenți prin CJ( Consiliul Județean). Însă, interesele materiale primează mereu.

Turiștii nu mai sosesc, pensiunile se închid, hotelurile nu investesc. Vedeți, toate se leagă într-un fel. Chiar dacă se mai pierde vreun client prin zona noastră, nu va fi pe deplin mulțumit de condiții. Până când nu vom schimba oamenii care se ocupă cu atragerea de fonduri, lobby și promovare, să nu ne așteptăm la turiști noi.

Sursa foto.

Comentarii

 1. By Cuvânta

 2. By adrian

 3. By Janos

 4. By trofo

 5. By Javra

 6. By Irealia

 7. By PaulSM

 8. By Bucur

 9. By Adriana

 10. By Roscova Alexandra

 11. By Nice

 12. By Pato Basil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *