Băieți de bani gata

baietidebanigataPărinții băieților de bani gata, fac averile prin două modalități: sunt unii care ajung în fruntea ierarhiei prin multă muncă, însă mai sunt și acele persoane, care adună bani prin activități ilegale. Prin urmare, așa se explică și caracterul progeniturilor unor astfel de persoane.

Săptămâna trecută, orașul Baia Mare a fost zguduită de două întâmplări în care au fost implicați băieți de bani gata. Încep prezentarea în ordinea în care s-au întâmplat evenimentele. Nu voi da nume, pentru că în cazurile de față este permisă generalizarea.

Dacă ai tătic politician, cu state vechi prin conducerea județului, îți permiți multe lucruri. Banii nu reprezintă o problemă, iar cercurile în care te învârți, sunt aproape mereu pline cu persoane dubioase. Astfel, se explică și faptul că te apuci de așa-zisa cămătărie, banii împrumutați diverselor persoane se întorc aproape întotdeauna cu dobânzi mari. Însă, ulciorul care merge de multe ori la apă se și sparge. În cele din urmă, asta a pățit și băiețașul de bani gata. A ajuns după gratii pentru 29 de zile, dar, până la finalizarea anchetei este nevinovat.

Celălalt flăcău de bani gata, nu a ajuns după gratii, însă gaura în buzunarul tăticului, patiser renumit prin Baia Mare, e cu mult mai mare. Băiatul se întorcea dimineața dintr-un club și fiind sub influența alcoolului, a decis să își lase mașina pe mâna unui amic. Acesta din urmă, nu poseda nici permis de conducere și nici aer în alcoolul pur expirat. Deși, mai mulți martori susțin că patiserul a fost șoferul, poliția a prezentat altfel faptele.

Nu suntem noi în măsură să îi judecăm, așa cum toată presa a sărit în sus și i-a prezentat pe cei doi ca fiind vinovați 100%. Deocamdată, băieții sunt nevinovați până la proba contrarie.

Sursa foto.

25 de comentarii

 1. Nu face nimeni averi doar prin multa munca. Iar cine face bani prin munca, nu-si tine copiii cu bani, ci ii invata sa lucreze.
  Ca l-au prin pe ala cu banii, e doar o manevra politica, o razbunare.

 2. Stii care e problema?
  Parintii copiilor astia, fie ca au castigat banii prin modalitati ortodoxe, fie prin modalitati neortodoxe, crede-ma sunt oarecum inteligeni, pe cand urmasii lor, primind totul fara niciun fel de efort, sunt pamant de flori.

 3. Astia cred ca pot cumpaa orice dar o masina „fitoasa” tot asa se-nfige intr-un stalp daca rulezi cu 200km la ora si la poarta raiului nu cred ca au bilete la loja pentru VIP…

 4. Pai deoarece parintii sunt foarte ocupati tot timpul, nu se mai ocupa si de odrasle. Le dau ce au nevoie material vorbind si restul Dumnezeu cu mila.

 5. In general copii unor oameni mari cu multa putere, nu vor face nimic in viata si aste pentru ca ei nu stiu cum e defapt viata.
  Stiu doar ca trebuie sa primeasca bani pe card iar ei sa ii investeasca in: pitipoance, masini(sa impresionam pitipoancele), haine cu fitze si altele.

 6. Dap, peste tot sunt specimenele astea. Chiar „imi bat capul pe moment” daca stiu vreun baiat de bani gata , cu parinti „celebri” pe plan local – care sa faca ceva legal , de capul lui
  Din pacate raspunsul este nu
  Cred c-ar trebui sa.mi revizuiesc cunostintele

 7. cand ai bani orice e posibil.. si nu are importanta ca sunt facuti legali sau nu din moment ce nici dracu’ nu te prinde. un exemplu din zilele noastre ar fi nelson mondialu. pur si simplu e dubios pana in maduva oaselor tipu’ ala si totusi o duce bine.

 8. Uite de-asta mi-am pierdut orice speranta de a intalni vreodata o fata „normala”. Toate s-au pitiponcit alaturi de astia

 9. Coae , pe cine crezi ca intereseaza daca dai nume.Zi frate direct , Matei si Bizo ca si noi avem emaramures.Iar faptu ca ai postat sa faci viewuri de pe ei e jenant.Acum stai si chicotesti si te uiti la counter sa-ti mai creasca c-un coi blogu tau cu domeniu platit 😉

 10. Din moment ce nu am dat nume, cred ca nu poti sa zici ca imi fac viewuri de pe ei. Dar nu trebuie eu sa ma explic nimanui.

 11. „Aer în alcoolul pur expirat”, ce exprimare tare! Pacat ca ascunde o realitate atat de cruda…
  Zau daca nu mi-as dori cateodata o pusca si nimic de pierdut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*