Gold Plaza Baia Mare infloreste

Olimpiada USL
La Paprika Csarda

De obicei toamna se spune ca intram cu totii intr-un fel de hibernare. Chiar si noi, primatele avansate, suntem mai lenesi pana in toamna.

Uita ca singurul mall din oras, deja renumitul Gold Plaza Baia Mare a intrat intr-un amplu proces de reorganizare. Azi am avut putin timp si m-am plimbat prin mallul nostru renumit si am observat cum anumite magazine au disparut de pe escher, iar altele isi fac loc sau si-au facut deja.

In primul rand eu unul deplang magazinul San Francisco. Pacat ca s-au retras de aici, dar asta e daca nu te adaptezi cu preturile la cerinte. Au mai disparut unele magazine mai micute care sincer nu prea isi aveau rostul prin Gold Plaza.
Acum sa va zic de noutati. La parter s-a deschis Intersport. Nou venit in orasul de pe Sasar. Era de mult asteptat acest magazin, dar mie unul mi-a lasat un gust amar. Preturile la majoritatea marfii este extrem de mare. Se lucreaza de zor la etaj, la poate cel mai asteptat magazin din intreg mallul. H&M va deschide cat de curand. Eu estimez ca prin decembrie cel tarziu vom putea rascoli rafturile de la ei.
Nu am uitat nici de  pentru mancare. Dar acolo nu s-a schimbat nimic.Aceleasi fast-fooduri, aceleasi locuri libere la mese. Symphony Pub si Club Arena va asteapta in fiecare week-end la party. Iar Cinema City Baia Mare are in continuare cele mai bune filme pentru noi.
Desi acum catva timp am fost destul de pesimist in legatura cu Gold Plaza Baia Mare, de data asta ii dau credit si astept sa vad ce va fi in urmatoarea perioada pe acolo.

P.S.: Pentru cei interesati H&M Baia Mare a inceput angajarile, asa ca spor !!!

Sursa foto: http://www.facebook.com/GoldPlazaBaiaMare

Comentarii

  1. By George

  2. By Anonymous

  3. By Anonymous

  4. By Taraboste t

  5. By elly weiss

  6. By Anonymous

  7. By Anonymous

  8. By elena vida

  9. By Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *