La Caffe Rotonda


 Fiind luni dimineata e normal sa ne servim cafeaua la un nou local baimarean. Azi vom ajunge intr-un loc in care nu am mai poposit. Este vorba de cafeneaua Rotonda situata pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras. Este un local cu state vechi in peisajul baimarean.

Aici vom avea ocazia sa servim una dintre cele mai bune cafele pe care ne-o poate oferi orasul. Avand o gama diversificata de cafele, sunt sigur ca toti cei care ii vor trece pragul vor fi simti gustul intens al unei cafele bune. Dar cei de acolo nu se limiteaza doar la cafea, astfel ca, avem ocazia sa servim si diferite baturi alcoolice. Pentru a adauga un plus localului puteti degusta si savura  dintr-o serie diversificata de prajituri preparate in fiecare dimineata.

La sfarsit de saptamana putem participa la unele dintre cele mai bune chefuri din oras. Dar punctul lor forte ramane in continuare cafeaua. Servirea lasa de dorit,uneori trebuie sa asteptam destul de mult pentru a fi serviti. Preturile sunt acceptabile, cei de acolo nu incearca sa ne goleasca buzunarele.
Daca ajungeti in Baia Mare sigur nu ratati Muzeul de Mineralogie, iar peste drum de ea se afla si cafeneaua  Rotonda care va asteapta.

Nota 
Pret:8

Ambianta:8
Servire:7
 
Sursa foto:dulceromanie.ro

20 de comentarii

  1. auzi dar astia special construiesc carciumile ca sa le faci tu reclama pe blog? :))

  2. Faci reclame frumoase. Dacă nu ar fi aşa departe, m-aş duce să beau o cafea acolo. Sper că patronii apreciază articolele tale şi te plătesc bine:)

  3. Este buna invitatia dar prefer sa-mi beau cafeaua de dimineata acasa … Mi-o fac singur, cum imi place si o savurez picatura cu picatura 😀

  4. Te superi pe mine dacă-ți atrag atenția că la cafenea suntem serviți, dar nu servim? Servesc ospătarii, iar noi bem, savurăm, sorbim, leorbăim, dar nu servim.
    Oricum, e de lăudat felul în care îți promovezi orașul, bravo!

  5. Fiind luni dimineaţă e bine să ne limităm la cafea şi să lăsăm băutura pt alte momente ale zilei/săptămânii că ţara şi economia are nevoie de oameni treji şi harnici :))

  6. Daca nu vin repede cu cafeaua, pe mine m-au pierdut de client. Inteleg sa intarzie cu mancarea, dar o cafea nu poate dura mai mult de cateva minute pana se face. 😉

  7. Hai ca suna foarte bine.. parca as bea o cafea acolo.. cand o sa ajung eu in Baia Mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*