La Granitta Cafe

Este luni din nou. Acest lucru inseamna inceputul unei noi saptamani de munca, dar nu trebuie sa uitam de ceea ce este important pentru noi, si anume prezentarea unui local baimarean.

   Azi vom ajunge pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras si cat mai aproape de centrul nou al orasului, unde vom poposi la Granitta Cafe. As spune ca acest local este cel mai cautat din oras, dar, dupa cum bine stiti, gusturile nu se discuta. De aceea, voi spune ca  foarte multi baimareni aleg localul pentru a lua masa si a se distra.
   Daca sunteti in trecere sau pur si simplu aveti timp dimineata, nu exista un meniu mai apetisant pentru micul dejun. Sper sa nu ma insel, dar in Baia Mare ei sunt cei care au introdus conceptul de brunch, adica masa dintre micul dejun si pranz. Meniul este destul de diversificat, asa ca nu veti ramane cu burta goala.
   Desi nu este restaurant, cei de acolo ne incanta ochii si cu deserturi. In ceea ce priveste lista de bauturi, aceasta uneori pare nesfarsita. Chefurile de aici se termina, de obicei, noaptea, destul de tarziu sau dimineata devreme 🙂 . Oamenii care administreaza cafeneaua organizeaza diferite evenimente culturale, party-uri cu tematica, iar, uneori chiar si stand-up comedy.
   Distractia e garantata, iar servirea exceptionala.
 
Nota 
Pret:7

Ambianta:10
Servire:10
 
P.S.: Recent renovat, localul atrage si mai multa lume 🙂
 

11 comentarii

  1. Nu stiu cum se face ca mai mereu iti citesc articolele culinare pe la orele pranzului … si-mi e asa o foame … 😀

  2. Daca tin bine mine is pe langa liceul 4. Aveam net pe telefon non stop in curtea liceului. Asta a fost acum 2/3 ani.

  3. Mai exista si altceva in orasul tau, in afara de localuri? Ne vorbesti despre ele de atata timp si tot nu se termina… :))
    As avea nevoie de o luna pentru a trece pe la toate. 🙂

  4. Iar cretinii care chefuiesc pana noaptea târziu și deranjează locatarii din zonă s-o s*** până la sfârșitul binemeritat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*