La Oaza Italiana

USL la putere in Baia Mare
Elanko.ro, HHC Romania si Urgent Curier demareaza campania umanitara “De Craciun devii mai bun !”

Poate si datorita pocesului de romanizare ultra-rapid care s-a petrecut pe teritoriul dacic, in Baia Mare sunt destul de multe localuri cu specific italian. Azi o sa va prezint una dintre cele mai vechi din orasul de pe Sasar.

Aflat in plin centrul nou al orasului situat la parterul unui hotel, nici nu e de mirare ca e printre cele mai cunoscute localuri de pe la noi. Spatiul este unul generos, iar pe timp de vara ne putem bucura de terasa lor cu vedere spre Piata Revolutiei.

Mancarea este una de o calitate excelenta. Aici puteti alege orice varietate de mancare specifica “cizmei”. Eu va recomand sa incercati spaghetti. Nu stiu ce fac cu ele sau de unde le aduc, dar in tot orasul asta nu am mancat undeva mai bune. Bineinteles puteti gusta si pizza, ce ar fii un restaurant cu specific italian fara hrana de baza a italienilor ?

Bineinteles ca mancarea nu merge fara bautura. Puteti sta linistiti veti gasi de la bauturi autohtone si italiene orice va trece prin cap. Aveau o bere din Italia, care era senzational de buna. Din pacate nu imi aduc aminte numele ei.
Servirea este excelenta, eu ori de cate ori trec pe acolo nu trebuie sa astept extrem de mult pentru felul de mancare comandat. Iar ospatarii sunt foarte sociabili, poate printre cei mai prietenosi din tot orasul.

P.S.: Cand se va renova si Piata Revolutiei, chiar ca va fi cel mai cautat local 🙂

Nota 

Pret:8
Ambianta: 9
Servire:9


Sursa foto: hotelrivulus.ro

Comentarii

  1. By amiralul

  2. By bucuros

  3. By Adriana

  4. By DANAP.RO

  5. By amiralul

  6. By literestacojii

  7. By elly weiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *