La Oaza Italiana

Poate si datorita pocesului de romanizare ultra-rapid care s-a petrecut pe teritoriul dacic, in Baia Mare sunt destul de multe localuri cu specific italian. Azi o sa va prezint una dintre cele mai vechi din orasul de pe Sasar.

Aflat in plin centrul nou al orasului situat la parterul unui hotel, nici nu e de mirare ca e printre cele mai cunoscute localuri de pe la noi. Spatiul este unul generos, iar pe timp de vara ne putem bucura de terasa lor cu vedere spre Piata Revolutiei.

Mancarea este una de o calitate excelenta. Aici puteti alege orice varietate de mancare specifica „cizmei”. Eu va recomand sa incercati spaghetti. Nu stiu ce fac cu ele sau de unde le aduc, dar in tot orasul asta nu am mancat undeva mai bune. Bineinteles puteti gusta si pizza, ce ar fii un restaurant cu specific italian fara hrana de baza a italienilor ?

Bineinteles ca mancarea nu merge fara bautura. Puteti sta linistiti veti gasi de la bauturi autohtone si italiene orice va trece prin cap. Aveau o bere din Italia, care era senzational de buna. Din pacate nu imi aduc aminte numele ei.
Servirea este excelenta, eu ori de cate ori trec pe acolo nu trebuie sa astept extrem de mult pentru felul de mancare comandat. Iar ospatarii sunt foarte sociabili, poate printre cei mai prietenosi din tot orasul.

P.S.: Cand se va renova si Piata Revolutiei, chiar ca va fi cel mai cautat local 🙂

Nota 

Pret:8
Ambianta: 9
Servire:9


Sursa foto: hotelrivulus.ro

15 comentarii

 1. Ce bine arata felia de pizza…
  Hai la o pizaa… fac cinste…ca tot sunt suparata din cauza alegerilor…
  😀

 2. In special din cauza alegerilor nu trebuie sa fim suparati..Eu ma bucur ca nu au iesit cei de la PPDD..Mai degraba o pun pe nevasta sa faca pizza, aia da 😀

 3. Trec printr-o perioada cu „paste”. Chiar daca vad pizza mai sus, eu tot la paste ma gandesc… :))

 4. unde arata bine ma? uite in ultima poza zici ca e birtul de la tara de la tataie

 5. Arata bine. Totusi, ca la fata locului…nu e nicio foto. 🙂 Nu?
  Si daca spui ca mancarea e excelenta…ce mai conteaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*