La Paprika Csarda

UPDATE: S-A ÎNCHIS

Azi ajungem in plin centrul nou al orasului Baia Mare. Acolo se afla un restaurant relativ nou. Daca denumirea nu a tradat, va spune eu ca este cu specific unguresc si ca mancarea este foarte buna.

Localul este de obicei plin, asta si datorita diferitelor feluri de mancare, care sunt excelent gatite. Nu ezitati sa incercati cat mai multe tipuri de mancare. Gustul o sa va cucereasca din prima. Eu unul va recomand sa incercati o ciorba de peste care este absolut fantastica. Vinurile din cele mai renumite podgorii maghiare va stau la dispozitie la preturi acceptabile.

Servirea este decenta. Nu trebuie sa asteptam o ora dupa ospatar, iar mancare ni se serveste impecabil. Curatenia si ordinea din restaurant ne vor impresiona din prima. Preturile sunt in ton cu majoritatea localurilor din oras. Inca lipsesc chefurile, dar cu timpul cu siguranta vor sosi si acelea.
Merita sa incercati gastronomia maghiara, nu veti regreta.

P.S.: Nu va fie frica de iuteala specifica bucatariei maghiare 🙂
Nota 
Pret: 8
Ambianta: 9
Servire: 9
 
Sursa foto: http://www.facebook.com/PaprikaCsardaRestaurant

10 comentarii

  1. Daca ne mai ademenesti mult poate ne facem curaj si ajungem si prin Baia Mare, desi e ditamai distanta…:D

  2. Le-ai facut un articole frumos, de promovare. Ar trebui sa dea si ei cu banu’ …sau macar c-o cina :))

  3. Stiam ca pentru ciorba de peste buna trebuie sa mergi in delta. Dar daca spui ca putem gasi si in nordul tarii… Acum urmeaza sa gasesc un motiv sa vin la Baia Mare. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*