La Qilin

UPDATE: din păcate restaurantul s-a închis!!!

UPDATE la UPDATE: s-au relocat lângă Caffe Rotonda

Ati vazut ca Baia Mare va ofer o gama diversificata de meniuri. Gasim aici restaurant cu specific grecesc, italian sau francez. Sa nu fiti surprinsi daca acum vom ajune intr-un restaurant chinezesc. Desi au mai fost incercari prin oras pana acum nici unul nu a rezistat.

Qilin, ca despre ea este vorba se afla in imediata apropiere a Centrului Vechi si a Campului Tineretului. Zona unde aveti ocazia sa serviti masa este absolut fenomenala. Desi este destul de recent aparuta in meniul localurilor baimarene restaurantul s-a facut repede remarcat gratie preparatelor asiatice. Sunt un mare fan al bucatariei asiatice si va spun cu mana pe inima ca aici am mancat cel mai bun pui cu cu bambus.
Oamenii sunt extrem de amabili si mereu zambitori. De cate ori am fost acolo niciodata nu a trebuit sa astept extrem de mult pentru meniu. Au si bauturi care te duc cu gandul la minunata Asia plus deserte foarte extravagante. Sper ca oamenii din oras si cei care ne viziteaza sa treaca pragula cestei locatii pentru ca au doar de castigat.

P.S.: Sper sa ramana cat mai mult timp pe piata…

Nota 
Pret:9

Ambianta: 9
Servire:9

Sursa foto:http://www.facebook.com/pages/Qilin-Restaurant-Chinezesc

20 de comentarii

  1. Pachetelele de primavara sunt delicioase. Imi place foarte mult si orezul prajit. Chiar e un restaurant care merita incercat.

  2. ai scris şi despre restaurantul chinezesc şi a dat faliment. nu te-ai întrebat dacă nu le porţi ghinion? :))

  3. Asa este peste tot la inceput… sa speram ca se va mentine… arata foarte bine….

  4. Total de acord – mâncare foarte bună, preţuri ok. Şi îmi plac foarte mult mesele sculptate. Mi-ar place şi mie una acasă.

  5. Am fost o singura data si da, am ramas cu o parere foarte buna. Cred ca este unul dintre cele mai frumoase localuri din Baia Mare. Sper sa ramana mult si bine-n Baia Mare.

  6. @ Sorin,

    Buna. Din pacate, nu cred ca mai exista. Din cate stiu, la ora actuala singurul restaurant chinezesc este in incinta Auchan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*