La Restaurant Budapesta

    Poposim putin in alta zona a orasului si intr-un alt tip de local. Azi voi vorbi despre un resturant foarte drag mie, care exceleaza din punct de vedere culinar. Parerea mea e ca doar in doua sau trei localuri mananci mancare mai buna decat aici.
   Da, e vorba de Restaurant Budapesta. Localul se situeaza in zona RFN, pentru baimareni nu cred ca trebuie sa ma strofoc sa o descriu, doar pentru cei care viziteaza orasul nostru. Astfel, restaurantul e pe strada Victoriei, iar daca ii spuneti unui sofer de taxi locatia, nu are cum sa nu stie.
   Localul e cu specific unguresc, va recomand cu mana pe inima un gulyas adevarat, cum poate doar in Ungaria am mai mancat. La final il stropiti cu un vin unguresc si, alaturi de muzica de fundal, parca v-ati afla pe malul Dunarii, chiar in Budapesta .
   Vara putem sa ne savuram masa la terasa localului, care se afla la inaltime, loc de unde putem sa vizualizam intregul complex RFN.
  Preturile nu sunt mici, asta e clar, dar la cat de des umbla romanul la restaurant, cred ca merita incercat. Bauturile sunt variate: de la vin, bere pana la palinca si whisky.
  Localul organizeaza diferite evenimente in spatiul pe care il are la dispozitie. Nu e foarte mare, dar un botez, o logodna va spune ca merge. Poate chiar si nunta mica si cocheta.
   Restaurantul e deschis in fiecare zi de la 9 la 24.
 

P.S.: Baieti, merita o cina aici ! 


Nota 
Pret: 7
Ambianta:9
Servire: 9

 
Sursa foto: visitmaramures.ro & discover-maramures.com

5 comentarii

  1. Pana azi mi-a placut , azi am avut o experienta neplacuta , portia de gulas a fost nici macar jumatate ca de obicei, sosul de ciuperci de la muschiulet a fost de 9 lei si nici macar o lingura, extrem de putin ! Muschiuletul nu a avut nici un gust , chiar avea un miros ciudat ! Nu voi mai frecventa acest restaurant , pt. ca nu mai vreau sa am parte de experiente neplacute !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*