Lumea generatoarelor de curent (P)

generatoare-de-curent

Magazinul online SuperGeneratoare.ro, dedicat special grupurilor electrogene, ofera clientilor o gama larga de produse, incepand de la generatoare de curent uz casnic pana la generatoare industriale, ce au ca scop sustinerea activitatii pe santiere sau de a asigura continuitatea energiei electrice pentru uz rezidential sau pentru afacerea dumneavoastra, unde sunt probleme cu tensiunea.

Atunci cand locuim la casa si pica destul de des curentul sau detinem o firma intr-o zona izolata unde este necesar sa prevenim pentru a nu ramane fara energie electrica pentru computerele si dispozitivele care sunt in functiune, un astfel de aparat este exact ceea ce avem nevoie.

Pentru a intelege mai bine, un generator curent electric este aparatul ce transforma energia mecanica in energie electrica, aceasta transformare fiind posibila cu ajutorul electromotoarelor. Generatorul intra in functiune atunci cand sistemul de electricitate la care suntem conectati sufera de o intrerupere de curent.
In cazul in care dorim pornirea automata a acestuia , este necesara achizitionarea unui panou de transfer AAR , denumit automatizare. Acest panou detecteaza lipsa tensiunii de la retea si comanda generatorului pornirea automata.

Un generator electric poate sa ofere autonomie cateva ore sau chiar zile, poate sustine un numar minim de consumatori sau in caz ca este nevoie poate asigura curentul electric necesar pentru o intreaga cladire de birouri.
SuperGeneratoare.ro pune la dispozitie intreaga gama de produse, inclusiv generatoare de sudura, turnuri de lumina special destinate pentru organizarea de evenimente sau pentru diferite lucrari de reparatii sau constructii ce au loc dupa lasarea intunericului.

SuperGeneratoare.ro lucreaza cu cei mai importanti furnizori de generatoare de curent din intreaga lume: Pramac, Zenessis, Kipor, Stager, Senci,Honda, Stanley, Einhell iar livrarea se face  gratuit oriunde in Romania, in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, va sunt puse la dispozitie si servicii de consultanta in vederea alegerii celui mai bun grup electrogen in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*