Nu te poți rupe de istorie!

fular cu minaur

De ieri toată suflarea microbistă din Baia Mare vorbește despre modul absolut grosolan în care s-au modificat culorile și sigla PRIMULUI club de handbal din România, Minaur.

Port acest club în suflet. Am fost acolo la primele titluri în 1998 și 1999. Am fost părtaș la momentul în care clubul a retrogradat. Am fost acolo la revenire și la titlul din 2015. Mereu am încercat să ajut cum pot handbalul local. Promovare evenimente, concurs, interviuri cu jucători și antrenori. Mereu cu gândul să transmit dragostea pentru culorile negru și portocaliu mai departe.

Când un club cu o asemenea istorie ajunge pe mâinile cui nu trebuie se întâmplă astfel de lucruri. Din păcate. Eu nu am mai fost la sală din 2018. Am evitat să girez cu prezența mea un club care este susținut de aceeași oameni care au distrus-o și în 2015.

După dispariția FC Baia Mare și bătaia de joc ce a urmat, istoria se repetă și la handbal. Păcat. Sportul și fanii băimăreni merită mai mult. Poate vom realiza cu toții că cluburile ar trebui să fie susținute exclusiv din bani privați.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*