QuickService, pe dracu!

Despre ”suporterii” de rezultat
Nu doar azi

Nu îmi place să scriu la nervi, deoarece ai obișnuința să nu privești lucrurile obiectiv. Însă, de data aceasta, nu m-am putut abține. S-a demonstrat din nou, cât de incapabili sunt cei de la QuickService, cei care se laudă cu extragaranții și promptitudine.

Pe scurt, mi-am luat un telefon Samsung anul trecut în decembrie. În aprilie, l-am trimis în service, după 16 zile (termenul legal e de 15 zile) l-am primit, ziceau ei că e reparat. Problema este că telefonul a început să prezinte la scurt timp aceleași defecte. În data de 17 octombrie, l-am expediat iar în service.

Am urmat îndeaproape procedurile QuickService. Fișă de service completată, iar după aceea a venit curierul să îl ridice etc. După 15 zile, cei de acolo, mi-au pierdut fișa și „telefonul”. La ora actuală, oamenii ăia încă caută fișa de service, care spre surprinderea lor, se află în sistemul online. Bineînțeles că nu voi mai primi coletul. Iar dacă doresc, voi urma căile legale pentru a-mi recupera prejudiciul.

V-am atașat și fișa de service, ca să nu zică lumea că sunt răuvoitor. Pe lângă toate acestea, mai dețin borderoul de ridicare a coletului și o conversație pe mail cu un reprezentat de-al lor.

În concluzie, feriți-vă de QuickService și de tot ce înseamnă Quick! Oamenii sunt extrem de neserioși. Eu am rămas total dezamăgit de ei și de modul în care am comunicat.

UPDATE: Am primit telefonul în cursul zilei de ieri. Baterie înlocuită și resoftare. Oricum, am rămas cu un gust amar. Cei de acolo ar trebui să poarte o discuție pe un ton mai civilizat.

Comentarii

 1. By adelinailiescu

 2. By Javra

 3. By hahaha production

 4. By hahaha production

 5. By hahaha production

 6. By hahaha production

 7. By Nicorici Alin

 8. By Alex

 9. By M.

 10. By ionel

 11. By valentin

 12. By Daniel Tudor

 13. By danie

 14. By HtC

 15. By Androix

 16. By Bogdan Avramescu

 17. By vamistal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *