Cea mai buna aplicatie de transfer de date (P)

Știri din Maramureș 16 mai 2018
Baia Mare, orașul tâlharilor

Ai nevoie de un transfer rapid de date de pe un device pe altul? EaseUS MobiMover este aplicatia perfecta pentru transferul de date intre gadget-urile care sunt dotate cu sistemul de operare IOS. Astfel poti transfera rapid si simplu datele si fisierele importante de pe vechiul iPhone pe noul iPhone sau pe iPad fara.

Aceasta aplicatie are numeroase avantaje intre utilizatorii de iPhone sau ipad-uri.

Unul dintre aceste avantaje posibilitatea de a face back-up fisierelor importante din telefon si astfel in cazul defectarii bruste a telefonului, datele pot fi recuperate rapid si transferate in noul telefon in cel mai simplu si rapid mod. Alt avantaj il reprezinta faptul ca aplicatia EaseUS MobiMover, este gratuita si poate fi folosita nelimitat de orice utilizator de IOS. Este o aplicatie care nu este complexa deloc, si astfel se va utiliza foarte simplu de catre orice utilizator de iPhone, fara sa necesite cunostine despre aplicatii

Aceasta aplicate scaneaza rapid toate informatiile si fisierele pe care dorim sa le pastram sau transferam si le directioneaza catre export. Poate sincroniza toate datele, de pe orice iPhone catre iPhone 8 sau iPhone 8 Plus sau iPhone X sau catre un iPad. Acest proces se poate realiza si invers fara nici o problema, foarte simplu si rapid la un simplu click distanta.

Putem muta fisiere si documente din vechiul telefon, in orice format sau marime fiind una dintre cele mai bune si inteligente solutii pe piata acestor aplicatii.

Se pot importa fisiere de pe device-urile cu Windows sau Mac direct pe iPhone sau iPad dar se pot exporta si mai apoi face back up de date de pe IOS catre PC sau Mac, fara sa existe nici un risc ca fisierele sa fie compromise in vreun fel.

Cu un singur click poti uita de grijile mutatului fisierelor prin usb de pe un telefon pe altul si de timpul pierdut cu acest proces, deoarece cu ajutorul aplicatiei EaseUS MobiMover, tranferul de date se va reliza mult mai rapid si mai sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *