Baia Mare, orașul tâlharilor

deținut

Nu există o zi în care să nu apară, în cel puțin unul dintre ziarele locale, o știre despre o tâlhărie ce a avut loc pe vreo stradă din Baia Mare. Să nu mai vorbesc de facebook, aici poveștile despre tâlhării sunt la ordinea zilei.

Din ce am văzut este bine să evitați… cam toate străzile din Baia Mare. Tâlharii nu mai țin cont de nimic. Victimele lor sunt în marea majoritate femei care circulă singure și bătrâni. Poliția îi prinde pe unii, dar sunt destui care scapă.

No, ați văzut vreo inițiativă a administrației locale prin care să stopeze acest flagel? Bine, în afară de articole prin presă. Ceva concret mă interesează. Să vedem mai multă poliție pe străzi, să vedem camere video, să încercăm să avertizăm populația despre zonele cu risc etc. Nimic, nada, semmi.

Orașul este pe un trend bun, așa ne zice domn Primar.

6 comentarii

  1. Ce politie? Ce camere de supravhegere? Avem party in fiecare zi, nu e de-ajuns?

  2. Nu am vazut de multa vreme nici un politist, jandarm, ce-o fi pe strada. Cred ca nu exista nici un interes pentru aceasta problema. Sa le fie rusine celor din administratie!

  3. Orasul asta se degradeaza de la o zi la alta. Arata ca o jungla, unde fiecare isi face legea dupa bunul plac. Plin de talhari, cersetori, tigani, bizoni in trafic. Care urla mai tare e castigator. Cetateni dupa chipul si asemanarea liderilor supremi Kake, Dragnea&co etc

  4. Să vedeți ce se întâmplă seara în parc la cinema Dacia … Plin de bețivi și drogați. Poliție – lipsă –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*