Vreți #fărăpenali? Ne-ar prinde bine un pic de ajutor.

Știri din Maramureș 25 aprilie 2018
Cel mai bun truc pentru a face fata caldurii din aceasta vara (P)

Ajutor în strâns de semnături și de distribuit informația despre această inițiativă cetățenească. Șoc și groază pentru restul partidelor.

Nu, nu este un eveniment politic. Cetățenii au dorit să strângă semnături pentru a modifica Constituția. Da, USR o susține. Dar la fel și FDGR.

În fine. Ideea e că dacă dorești să participi efectiv la strâns de semnături o poți face alături de noi, o poți face în timpul tău liber etc. Dacă nu știi cum, ai mai jos un mic tutorial. Este simplu și este un mod prin care poți să faci un lucru care să conteze.

Nu ai chef și timp să te implici astfel? Hai și semnează. Poți să faci poze cu noi 🙂

Deci, puneți și voi un pic osul la treabă?

Cum se completează lista de semnături pentru Fără penali

Poți ajuta și tu la strângerea celor 500.000 de semnături necesare inițiativei cetățenești “Fără Penali în funcții publice”!Cum? • Descarcă formularul corespunzător județului tău de pe site-ul https://farapenaliinfunctiipublice.ro/ și tipărește-l în format A4. • Completează lista de mână, cu majuscule, folosind un pix de culoare albastră. O poți aduce personal la cortul de campanie din orașul tău sau sediile USR din toată țara, sau contactează reprezentantul din județul tău al cărui număr de telefon îl găsești pe site.❗Atenție, pe o listă trebuie să semneze doar persoane din aceeași localitate: municipiu, oraș, comună.• În cazul Bucureștiului, o listă trebuie să conțină doar persoane dintr-un singur sector. Cei care vor semna listele trebuie să aibă vârsta de 18 ani împliniți. • Dacă locuiești în diaspora, poți completa lista doar cu datele din cartea de identitate românească și apoi trebuie să trimiți lista prin poștă la sediul USR din județul tău ori contactează-l pe reprezentantul diasporei pentru mai multe detalii.• Dacă și alți prieteni din diaspora vor să semneze, este necesar să întocmești o listă separată pentru fiecare localitate, municipiu, oraș, comună. Nu completa subsolul listei, acest lucru se face doar de persoana împuternicită de președintele comitetului de inițiativă. De asemenea, este important să reții că nu ai voie să semnezi în locul altei persoane, iar cei care semnează trebuie să aibă 18 ani împliniți. Încălcarea oricăror reguli va duce la anularea semnăturilor. Alătură-te inițiativei, fiecare semnătură contează!✊#FaraPenali

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe 30 Martie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *