23 August 1944

23august

Istoria nu va uita! Noi nu vom uita cei 45 de ani de întuneric ce au urmat! Cred că se poate spune că din aceea zi fatidică, țara noastră a fost măcelărită! La propriu și figurat! Iar vinovații nu au plătit niciodată. Din păcate!

4 comentarii

  1. Cu sau fără zisa insurecţie armată de atunci, lucrurile ar fi urmat acelaşi curs, mai marii lumii de atunci făcuseră deja „împărţeala” teritoriilor. Însă rămâne o pată pe obrazul armatei şi de ce nu a tânărului şi lăudatului rege; întrucât oricum o întorci ceea ce s-a petrecut la 23 august ’44, tot trădare se cheamă, iar asta dezonorează până şi ţara. O zic cu tristeţe.

  2. @centurion….Rusii erau deja la iasi si o continuare a razboiului ar fi ras romania de pe harta lumii. Conditiile puse de aliati ar fi fost mult mai grele. Regele s-a descurcat mai mult decat onorabil la acele vremuri: a scos tara din razboi si a readus transilvania la patria mama. Traiasca Regele!! Jos republica stalinista instalata de tancurile sovietice.

  3. @ CristianE. Aşadar, e de preferat să trăieşi în dezonoare, decât să mori cu onoare… Căci, nu-i aşa, capul plecat sabia nu-l taie, oricum l-a tăiat, doar că odată cu el a picat şi onoarea, da’ ce contează deja este un un concept derizoriu şi desuet de multă vreme. Păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*