25%

25deprocente

Din aproximativ 490.000 de alegători maramureșeni, duminică s-au prezentat la vot aproximativ 110.000. Noi, ca și oameni, am putea înțelege de aici multe. Dar, sunt convins că politrucii noștri nu au reținut nimic. Ba mai mult, se și laudă și mulțumesc pentru voturi.

Am fost la vot, nu are așa mare importanță dacă am votat sau nu. Eu mă duc din respect pentru cei morți în 89, așa fac din 2004, anul primului meu vot. Nu mă interesează actuala clasă politică, sunt dezgustat de toți. Fiecare minte cât poate și fură cât pentru trei generații.

Maramureșul a fost codașul acestor alegeri. E un semnal pe care politrucii din județ ar trebui să îl cântărească bine. Degeaba au adus artileria grea din capitală, moroșenii le-au dat peste bot. Sunt scârbiți de ei și promisiunile lor. Chiar și în această campanie era vorba de locuri de muncă, drumuri etc. Nimic concret despre Europa, că doar pentru asta se vota.

Degeaba mulțumesc pe unde apucă, degeaba se laudă cu procentele, nu le mai merge mult ulciorul la apă. Nu, nu cred că se va schimba ceva curând. Însă, cred că din ce în ce mai mulți oameni, cel puțin în Maramureș, nu se mai vând pe ulei, zahăr și salam. E și asta o victorie!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*