5843 de zile pentru o finală de campionat!

peter tatai la minaur

Transformați în ani, ar fi 16. Atât a trebuit să aștepte un suporter Minaur, pentru un trofeu și o finală de campionat. Suntem prima echipă de handbal din România, nu ne scot trofeele din casă, însă nici nu cred că acesta a fost scopul acestui club.

Minaur Baia Mare este un etalon în sportul românesc. Este o echipă, care timp de 15 ani, a fost călcată (la propriu și figurat) în picioare de echipele departamentale din capitală. Am fost echipa locului 2 sau 3. Mereu acolo, dar niciodată nu ne-au lăsat să gustăm din vinul spumant.

Cu două titluri la activ, mulți ar spune că nu reprezentăm nimic. Însă, chiar și așa suntem orașul care are cei mai mulți jucători activi în prima ligă românească. Suntem orașul care a ținut în viață echipa aceasta, când era aproape de desființare. Suntem orașul care am așteptat cuminți 5843 de zile pentru o șansă la un nou trofeu suprem.

Sper că vom și valorifica această oportunitate. Avem o ECHIPĂ valoroasă, avem un public entuziasmant și o sete de trofee incredibilă. Hai Minaur! Hai băieții!

Baia Mare e orașul care are o echipă ca-n poveste și-o iubim până la moarte!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*