Jmecherii de Baia Mare

Saptamana aceasta in plin centrul orasului unul dintre cei mai temut interlopi baimareni a fost incatusat si trimis la un control psihologic. Bineinteles ca asta o sa ii afecteze imaginea de viteaz. Probabil vor urma repercusiuni prin oras asupra unora.

Presa a relatat pe larg despre subiect. Ziare, radio si televiziuni au prezentat si comentat pe marginea cazului. Nu am inteles de ce trebuie laudati politistii care au efectuat arestarea. Adica nu asta ar fi treaba lor zi de zi? Sa amendeze si sa aresteze oamenii care provoaca scandal.

Stiu ca orasul meu nu e diferit de restul tarii. Toti avem infractorii nostri. Si fiecare oras stie bine ca acestora nu li se intampla niciodata nimic. Nu putine au fost cazurile in care la noi in oras unii interlopi intrau cu masina personala in localuri sau isi cauzau unul altuia taieturi in plin centrul orasului. Nu, nu li s-a intamplat nimic. Mereu au iesit din probleme cu zambetul pe buze. Poate un pic sifonati, dar nu din cazua celor care asigura legea si ordinea.

Politia este asociata in tot felul de afaceri ilegale prestate de indivizii care se cred mai tari decat legea, astfel ca daca doi oameni ai legii aresteaza unul dintre ei se considera a fi eroi. Sper ca arestarea asta sa nu fie un caz singular.
Cu totii ne dorim o societate fara oameni care isi fac legea prin violenta.

P.S.: Politia isi face si ea odata treaba pentru care e platita.

Sursa foto:b1.ro

26 de comentarii

  1. Nu stiu de ce traiam cu senzatia ca Baia Mare e mai linistita (si cred ca e) fata de Bucuresti, Constanta, Craiova care colcaie de interlopi. In cazul in care nu sunt foarte bine conectati politic, politia face arestari si incatuseaza… ca asta e treaba ei.

  2. Nu este oras sa n-aibe infractorii si interlopii sai. Este o activitate profitabila asa ca se gasesc mereu amatori 🙂
    De obiecei sunt chiar din randul organelor sau bine conectate cu acestea … de aici si incidenta scazuta a interventiilor.

  3. Adevaratii mafioti nu ies in evidenta si nu se taie pe strazi. Pe aia nu-i cunoaste nimeni. Agaricii astia care fac pe vitejii sunt defapt carne de tun.

  4. auzi stai tu linistit, infractorii sunt mana in mana cu politia peste tot.. ala nu o cotizat cat trebuie probabil de a fost arestat

  5. l’am vazut si eu pe tipul ala. e handicapat rau. si cand zic ca e handicapat, chiar are probleme psihice. cica era in ceva brigada de interlopi inainte…
    in fine… l’or dus la sighet pt. expertize.

  6. Până de curând răspunsul tipic era: aici nu sunt hoţi, bandiţi şi ţigani, adevăraţii ţigani sunt sudicii 😀

    ~Nautilus

  7. Eu cred că se plictiseau polițiștii și au zis să facă ceva nou și ieșit din comun, adică să aresteze un interlop.

  8. Control psihologic…;)
    Pe mine ma amuza…nici macar nu ma mira, doar ma amuza. Probabil trebuie sa-l declare fara discernamant…ca alt scop nu vad.

  9. De obicei politistii sunt cumparati sau intimidati de interlopi si iti trebuie putin curaj sa faci o astfel de arestare….

  10. pt politisti cand aresteaza unul din asta e sport extrem !!! aveau nevoie de putina adrenalina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*