Primarul rebel

Politica si iar politica. De data asta promit insa ca voi fi cat se poate de scurt. Pentru mine si orasul nostru acesta este un moment de rabufnire la adresa Bucurestiului. Nu vom incepe un razboi de secesiune, insa un razboi psihologic pentru drepturile zonei noastre cu siguranta vom purta.

Ca sa va explic totusi despre ce e vorba. Saptamana trecuta la Casa de Cultura a Sindicatelor, a avut loc lansarea candidatilor din partea monstruoasei coalitii USL. Si „grozavia” incepe din momentul in care Catalin Chereches, primarul „rebel” al orasului nostru a luat cuvantul. Majoritatea cred ca se asteptau la un discurs clasic de elogii si multumiri aduse celor care fura timp de 4 ani prin parlament, insa s-a intamplat intocmai invers. Baimareanul Catalin Chereches a luat atitudine fata de toate omisiunile facute de catre cei de la Bucuresti cand a venit vorba de Baia Mare si Maramures.
Si pe buna dreptate. Nu dorim sa jignim pe nimeni, din nici o zona a tarii insa aici la noi in ultimii 23 de ani nu s-a investit mai nimic, in timp ce alte judete au beneficiat de investitii in infrastructura sau ecnomie. Zona de NordVest a tarii este una dintre cele mai prost dezvoltate regiuni ale tarii. Dupa ce in 13 ani s-a distrus economia, iar apoi in urmatorii 10 s-a furat fierul vechi din fostele fabrici e undeva si normal sa rabufnim.
Noi, cei ce platim taxe si impozite, degeaba rabufnim. Vine jandarmeria si ne amendeaza, dar daca o persoana publica o face asta nu poate decat sa ne bucure. Asa ca domnule primar sa stiti ca promiteti multe, dar atitudinea dvoastra fata de conducere ultra-centralizata a acestei tari va aduce puncte bonus in randul nostru.

P.S.: Bineinteles ca sefii USL au spus ca interesele coalitei primeaza fata de orice interese politice…

Sursa foto: www.facebook.com/catalin.chereches

24 de comentarii

  1. Nu prea sunt la curent cu situatia din alte orase, dar imi pare rau ca nici la voi (in Baia Mare) nu se fac lucruri utile pentru oras si cetateni. De altfel, nici prin Bucuresti. Politica e politica oriunde prin tara, iar oamenii au aceleasi neajunsuri oriunde s-ar afla…

  2. iar politica? urasc politica.. ba, eu cand ma duc la vot stii ce impresie am? ca ma duc cu stampila in mana si zic „asta vreau eu sa fure mai mult” .. si pun stampila pe el… da-i in cacat

  3. Voi nu aveti presedinte de Consiliu Judetean bun, sa traga pentru judet. Aici e buba. Un oras urca daca e o colaborare buna intre primar si presedintele consiliului judetean. Banii intai de impart pe judete, apoi pe localitati.

  4. Te-ai gandit ca poate discrusul lu Chereches face parte tot din strategia de campanie ? 🙂

  5. Adevarul este ca e un bun moment sa ridici probleme pentru ca de obicei se arunca multi cu promisiuni. Iar daca sunt doar promisiuni desarte, de camapanie, ii poti strange cu usa le nevoie cu proxima ocazie.
    Bafta multa si poate aveti noroc de un 2013 fara ghinion 😀

  6. pai asa e ma, se cearta ca handicapatii de ochii lumii, ca in rest sunt prieteni la catarama

  7. Eu cred ca banii nu mai ajung pana la voi. Se pierd pe drum…ca lung ii drumul de la Bucuresti la Baia Mare… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*