Primarul rebel

Jmecherii de Baia Mare
Candidati ARD Baia Mare

Politica si iar politica. De data asta promit insa ca voi fi cat se poate de scurt. Pentru mine si orasul nostru acesta este un moment de rabufnire la adresa Bucurestiului. Nu vom incepe un razboi de secesiune, insa un razboi psihologic pentru drepturile zonei noastre cu siguranta vom purta.

Ca sa va explic totusi despre ce e vorba. Saptamana trecuta la Casa de Cultura a Sindicatelor, a avut loc lansarea candidatilor din partea monstruoasei coalitii USL. Si “grozavia” incepe din momentul in care Catalin Chereches, primarul “rebel” al orasului nostru a luat cuvantul. Majoritatea cred ca se asteptau la un discurs clasic de elogii si multumiri aduse celor care fura timp de 4 ani prin parlament, insa s-a intamplat intocmai invers. Baimareanul Catalin Chereches a luat atitudine fata de toate omisiunile facute de catre cei de la Bucuresti cand a venit vorba de Baia Mare si Maramures.
Si pe buna dreptate. Nu dorim sa jignim pe nimeni, din nici o zona a tarii insa aici la noi in ultimii 23 de ani nu s-a investit mai nimic, in timp ce alte judete au beneficiat de investitii in infrastructura sau ecnomie. Zona de NordVest a tarii este una dintre cele mai prost dezvoltate regiuni ale tarii. Dupa ce in 13 ani s-a distrus economia, iar apoi in urmatorii 10 s-a furat fierul vechi din fostele fabrici e undeva si normal sa rabufnim.
Noi, cei ce platim taxe si impozite, degeaba rabufnim. Vine jandarmeria si ne amendeaza, dar daca o persoana publica o face asta nu poate decat sa ne bucure. Asa ca domnule primar sa stiti ca promiteti multe, dar atitudinea dvoastra fata de conducere ultra-centralizata a acestei tari va aduce puncte bonus in randul nostru.

P.S.: Bineinteles ca sefii USL au spus ca interesele coalitei primeaza fata de orice interese politice…

Sursa foto: www.facebook.com/catalin.chereches

Comentarii

  1. By Dana

  2. By amiralul

  3. By Claudiu

  4. By Claudiu

  5. By Adriana

  6. By amiralul

  7. By elly weiss

  8. By literestacojii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *