A crescut salariul minim

salariul minim

A crescut în 7 luni cât altădată în 3 ani. E vorba de spectaculoasa creștere de 50 de lei, 850 devin 900 de lei. Ne ajută? Ne încurcă? Sau este doar „mită” electorală? Am citit mai multe păreri ale unor economiști și nici ei nu au ajuns la o concluzie clară. Pentru mine, e evident ce se întâmplă.

Vin alegerile prezidențiale. În ianuarie, am crescut de la 800 la 850, iar acum de la 850 la 900. Guvernul ne aruncă nisip în ochi. Mulți vor înghiți gogoașa, iar atunci când se vor da „luptele” electorale, cei care au jonglat mai bine cu promisiunile și cifrele, vor ieși învingători. Miza e mare, iar oamenii din spațiul carpato-danubiano-pontic sunt disperați.

Cei de la putere fac kilometri întregi pe teren. Promit marea cu sarea, îndulcesc primăriile și consiliile județene. Este evident de ce, nu? Sper doar ca acele persoane care vor vota, să nu pună botul. Să nu uităm că nu s-a realizat aproape nimic din cele promise, să nu uităm că 588 de hoți își înmulțesc averile pe banii noștri. Să nu uităm că ăștia 50 de lei nu înseamnă absolut nimic. Suntem la coada Europei, fără să facem vreun progres.

Dar a crescut salariul minim!

Foto

1 comentariu

  1. Din pacate voteaza foarte multe persoane care habar nu au…. asa ca… toate sansele ca micile chestii socialiste sa prinda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*