Acasă sau-n deplasare…

legenda minaur

…calcă totul în picioare. Acestea sunt versurile unui cântec îndrăgit de băimărenii care frecventează Sala Sporturilor din localitatea noastră. Galeria o cântă minute în șir când joacă echipele noastre dragi, iar aseară în meciul din Champions League parcă au răsunat mai tare ca oricând.legenda minaur

Minaur Baia Mare a debutat în grupele cele mai importante competiții cu o înfângere…în deplasare. Acasă, speram că lucrurile vor sta altfel. Și spre fericirea mea și a altor câteva mii de suporteri, echipa noastră și-a trecut în palmaresul glorios prima victorie din această competiție.

Din păcate, sala, la început, a fost mai mult goală decât neîncăpătoare. Chiar nu înțeleg motivul, totuși, vorbim de legenda Minaur. La urma urmei importante sunt cele două puncte și golaverajul. Băieții au demonstrat că pasa proastă din ultima vreme s-a cam terminat. Victoria aceasta sper să le aducă și banii în cont!

Iar nu am găsit materiale promoționale cu acest club. Este chiar așa de greu să faceți niște fulare??? Știu că unii mai dați cu ochii și pe aici. Nu vedeți că lumea își dorește tricouri, fulare, eșarfe etc. cu legenda Minaur!?!? Sunteți incompetenți sau doar PROȘTI!?!?!

P.S.: omul meciului de ieri a fost, fără doar și poate, Tamas Ivancsik!!!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*