Actorul mondial al viitorului

actorulmondialalviitorului

Szabolcs trăiește în lumea filmelor.

 1

Szabolcs Szoke, originar din Baia Mare (România), născut și crescut aici, este adeptul aparatului de fotografiat și a camerei de filmat. Încă nu a sosit timpul, dar între planurile de viitor se numără si Los Angeles (California). Szabolcs este sigur de faptul că într-o bună zi lumea îl va recunoaște ca steaua filmelor americane.

szabolcs szoke _03

Cariera lui de modeling a început încă din copilărie. De când a fost mic, și-a dat seama că se pricepe cel mai bine de a trăi în fața aparatului de fotografiat și a camerei de filmat. Este conștient de faptul că acest lucru este foarte dur: de a urmării detaliile și a fi concentrat pe toate lucrurile ce ne înconjoară. E un lucru foarte important cum trăiește omul, ce alimente consumă, cât timp dăruiește din viață pentru sport și nu în ultimul rând chiar și ce fel de șampon folosește.

După părerea sa, a fost o alegere foarte bună când și-a început cariera profesională cu școala de modeling RiverCast Model School. Omul se trezește foarte rar cu visul să devină actor, dar cu Szabolcs s-a intâmplat acest lucru; azi deja învață actoria de la maeștrii profesioniști. Poate, în câțiva ani îl vom putea vedea pe artist printre cei mai mari actori americani.

Chiar și până la acest drum de soartă nu se plictisește. Adoră fotografierea, filmările, compania bună. Pentru Szabolcs este foarte interesantă piața asiatică: Thailanda, Indonezia, Malaezia, China pentru un actor și model este foarte atrăgătoare. Mai ales înainte de Hollywood. Deci camera se învârte, poate în curând vom vedea si titlul.

2

Mai multe detalii pe : www.facebook.com/official.szabolcs.szoke

5 comentarii

  1. Mă bucur să văd atâta optimism într-o persoană. Să sperăm că în curând va ajunge steaua filmelor americane, după cum își propune. Succes!

  2. Sincer nu stiu ce sa zic. Eu sunt o persoana vizitator de teatre aici in Bucuresti si nu numai,ci peste tot in tara. Insa nu am avut ocazia de a intalnii acest actor nici intr-un spectacol,mai departe nici macar nu am auzit vreodata de el. O verisoara de-a mea traieste in Cluj-Napoca si zice ca o prietena foarte buna de-a ei il cunoaste personal. Cica acest baiat a fost bodyguard prin ceva cluburi din Baia Mare. Nu va suparati,dar asemenea basme sunt doar in filmele americane.

  3. Vai ce atrăgător este acest băiat! Nu va suparaţi,dar un băiat nu poate fi frumos. Insă tipul acesta este! Visul fiecărei femei este sa fie impreună cu un asemenea bărbat.

  4. Cine este exact acest actor? Nu vă supărați,dar eu incă nu am auzit de el. Este român? Mă refer la numele lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*