Acum poți ajuta fotbalul băimărean!

fotbalul băimărean

Întregul sport băimărean este într-o situație dramatică. Părăsit de unii, hulit de alții, echipele locale suferă și se îndreaptă majoritatea spre desființare. Cel puțin la ora actuală așa pare. Fotbalul, nici el nu o duce prea bine. De vreo 20 și ceva de ani dealtfel.

Însă, clubul FCM Baia Mare cere ajutorul suporterilor. A scos la vânzare abonamente pentru meciurile din play-off. Pentru că, dacă nu ați știi, echipa aceasta se bate la promovare. Acum ei și-au propus să vândă 5000 de abonamente! Știu, pare SF.

Știți filmulețele alea în care vedem cum cei de la Poli, Napoli, Manchester etc. reușesc cu ajutorul suporterilor? No, aveți exemplu. Dacă vă pasă de fotbal, de FCM, atunci implicați-vă. Acum depinde doar de suporteri. Este simplu. Trebuie să demonstrați că vă doriți fotbal în oraș.

2 comentarii

  1. @Ovi,

    Nu. Eu nu merg la fotbal. Si daca m-as duce mi-as cumpara bilet. Dar asta nu inseamna ca altii sa nu isi cumpere, in special daca isi permit. 🙂 Articolul se adreseaza celor care doresc sa ajute acest club si financiar, nu doar prin promovare si altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*