Alături de performanță!

călin matei

Nu fac politică, nu fac campanie nimănui, însă, cred că acum trebuie să vedeți poza aceasta. Refuz să îi zic politician, prefer manager al unei echipe de top, domnul Călin Matei a demonstrat că apreciează devotamentul și seriozitatea celor de la Minaur Baia Mare.

Față de alte persoane, care se ascund de prea multă vreme și nu fac nimic concret pentru acești băieți, acesta i-a primit pe băieți și probabil i-a felicitat pentru realizări. Da, consider că este un gest de omenie și mi-ar plăcea să văd mai multă lume făcând la fel. Deși mă îndoiesc de asta. Să nu uităm nici de ce a realizat domnul Matei cu echipa de rugby. Acela se numește management sportiv. Restul este can-can.călin matei

2 comentarii

  1. Domnul Matei a realizat cu echipa de rugby o gaură de câteva de milioane de euro din bani publici, de atâția ani de când mulge bugetul județului, bugetul local și bugetul ministerului tineretului și sportului.
    Ăsta nu e management, să iei milioane de euro de la stat, să folosești jumătate sau mai puțin din bani ca să îi dai la jucători și restul să ți-i tragi tu, direct, personal.
    Și nici să capeți locația unui restaurant contra unei chirii de câteva zeci de lei pe lună nu se cheamă management sportiv, ci jaf din bani publici. Singurul lui merit e că nu și-a bătut joc de sportivi, cum face Cherecheș, în rest nu sunt diferențe, hoția e chiar mai mare și mai veche la rugby. Dacă ar avea cineva curiozitatea să studieze actele deconturilor făcute de echipa de rugby pentru banii publici primiți, ar descoperi ușor aceleași facturi fictive, deconturi frauduloase, acte false și, surpriză, deconturi duble: aceleași facturi decontate și la Consiliul Local și la Consiliul Județean, adică luăm bani de două ori pe o singură factură.
    Călin Matei nu este decât unul dintre ghiolbanii îmbogățiți din șmecherie după 1989, care nu are o meserie și care s-a așezat, violent și agresiv la masa unde se împărțea ciolanul politic, un șmecher al ultimilior 26 de ani. Mai ușor cu laudele, pentru gesturi de-astea populiste, care nu înseamnă nimic, că, la fel ca Gigi Becali, dacă le-a dat ceva sportivilor, nu le-a dat din banii lui, ci din ce a furat de la noi toți.

  2. Nu stiu ce a facut si ce nu. Dar sunt institutii ale statului care ar trebui sa verifice daca este adevarat ceea ce spui tu. Nu stiu daca gestul este populist sau nu, mie mi-a placut sa vad ca unora la pasa de efortul jucatorilor. Atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*