Alegem primar în Baia Mare!

alegem primar în baia mare

Până în data de 5 iunie veți regăsi pe siteul meu, în partea dreaptă, un sondaj de opinie. Vreau să luați în considerare că sunt apolitic, nu sunt interesat de nici un fel ca vreunul dintre candidați să iasă învingător. Puteți observa că nu există opțiunea nu votez, pentru că eu nu cred că aceasta este o soluție.

Sunt curios dacă rezultatul de aici va reda cumva și rezultatul din duminica alegerilor. Secțiunea de comentarii de la articol rămâne deschisă, aștept păreri și sugestii. Puteți să îmi transmiteți nereguli sesizate pe toată durata campaniei electorale. Dacă veți căuta pe site, eu am taxat derapajele și acum 4 ani de zile.

Aștept să vă exprimați părerile.

7 comentarii

  1. ma, astia o inceput sa umple de acum o saptamana cutiile postale..am primit tataru, talpos…le-am aruncat, fara sa fac poze.

  2. Si aici conduce cel plecat la Cluj pentru a gasi solutii de a intrece festivalul Untold asa cum a promis anul trecut? Ar trebui sa primeasca un mic soc electric cei care dau click pe C.C. Asa, poate le vine mintea la cap.Aaa si sa nu uit. Ii poftesc sa plateasca ei si partea mea atunci cand vor fi alegeri anticipate.

  3. Buna ziua. Ideea voastra este foarte buna. Trebuie sa faceti urmatoarea modificare: inlocuiti-l pe d-l Zoicas, care nu mai candideaza, cu d-na Maries-Les Gabriela de la ALDE, care candideaza. Tot sapte candidati sunt. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*