Alții pot, noi în Baia Mare de ce nu putem?

primarul din baia mare pe bicicletă

Comuna Fărcașa are o pagină de feisbuc. Îmi place ceea ce fac oamenii de acolo pe pagina respectivă. No, în fine, vă invit să o descoperiți, că nu despre asta e vorba aici.

Având în vedere că această comună să dezvoltă într-un ritm amețitor, mi se pare de lăudat inițiativa lor de a crea parcări pentru biciclete. Am trecut pe acolo în acest week-end iar pot să spun că oamenii din satele de acolo chiar circulă cu bicicletele.

No, având în vedere că și Primarul nost se consideră mare fan biciclete, noi de ce nu putem face așa ceva? Bine, ideal ar fi să avem și piste de biciclete din alea adevărate, nu doar desenate pe hârtie.

comuna fărcașa

 

2 comentarii

  1. Fan biciclete? Unde, când? A mers vreodată la serviciu cu bicicleta? Măcar de plăcere

  2. Noi, muritorii de rand nu ne permitem o bicicleta ca primarul Baii Mari. In comuna la mine nu se face nimic, mereu promisiuni, de cand sunt copil avem acelasi primar, pesedist. M-am gandit odata sa candidez la primarie, mi-am facut un proiect si lucruri care se pot realiza pentru comuna noastra, m-am lasat pagubas. Daca nu esti membru unui partid nu prea ai sanse, iar independent cheltuiala prea mare. Farcasa este un exemplu bun, se dezvolta mereu si in viitorul apropiat se vor face mult mai multe, parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*