Anghel is back!

Știri din Maramureș 4 februarie 2015
De ieri și de azi
Părerea mea este că Baia Mare a reuşit nişte performanţe importante în ceea ce priveşte nivelul pe care îl are fie că ne referim la populaţie, la dezvoltare economică sau la alte lucruri. Sursa
Știm prea bine că de ceva timp, presa aservită actualului primar, Cătălin Cherecheș, a început o adevărată cruciadă împotriva fostului primar, corupt și fost deținut, Cristian Anghel. Lupta celor doi se dă deocamdată în paginile ziarelor locale și pe la emisiunile de analiză de la tv.
Cei doi au, deocamdată, suficienți susținători. Să nu uităm că în momentul arestării fostului primar, 5000 de oameni au ieșit în stradă să îi ceară eliberarea. Actualul primar se bucură iarăși de o susținere enormă. Cred că la alegerile din 2016 ne putem aștepta la o luptă directă pentru fotoliul de primar.
Sunt convins că asta ni se pregătește. Va fi interesant de urmărit lupta celor doi în declarații și acuze pe parcursul acestor doi ani ce ne-au mai rămas până la alegeri. Are sau nu are de câștigat Baia Mare din această luptă?
Foto

Comentarii

  1. By Aky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *