Aragaz sau plita electrica? (P)

In orice locuinta exista o plita de gatit. Cand vine vorba de alegerea acesteia, batalia se da intre plitele pe gaz si cele pe curent. Inainte de a va spune care sunt avantajele si dezavantajele acestor doua tipuri de plite, vreau sa va recomand site-ul rombiz.ro, un site de pe care poti cumpara aragaze Gorenje, Beko, Arctic sau de la alte branduri.

Revenim acum la plitele electrice si la cele pe gaz si vorbim despre avantajele si dezavantajele acestora.

Incepem mai intai cu plita pe gaz. Aceste plite sunt cele mai frecvent intalnite si au marele avantaj de a consuma mai putin. Mancarea se gateste rapid si pretul lor este unul acceptabil pentru orice buzunar. Insa, plitele pe caz au si dezavantaje. Un prim dezavantaj consta in faptul ca nu sunt foarte sigure. Nu de putine ori au avut loc incidente neplacute cauzate de plitele cu gaz. Insa, in timp s-au realizat tot felul de sisteme de protectie, sisteme de care poti beneficia pentru siguranta. Un alt dezavantaj ar putea fi faptul ca plitele pe caz nu au foarte multe functii, ca cele electrice.

In privinta plitelor electrice, aceastea au marele avantaj al faptului ca sunt sigure. Ele sunt foarte usor de curatat si nu au o multime de butoane care sa te incurce. In plus, au o multime de functii care iti pot fi de mare folos. Ca si dezavantaje, un prim dezavantaj e faptul ca plitele electrice consuma mai mult, dar ele incalzesc mult mai repede mancarea, fapt pentru care sunt considerate mult mai eficiente.

Cantareste bine avantajele si dezavantajele, cauta mai multe detalii pentru informatii suplimentare si fa cea mai buna alegere, astfel incat sa te asiguri de faptul ca ai plita pe care ti-o doresti astfel incat sa gatesti cu drag.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*