Așa ar trebui să relaționeze cu școala entitățile sportive!

Am văzut recent că domnia sa, primarul, dorește ca echipele sportive din oraș să se implice mai activ în sportul școlar, pentru copii și de masă. Un lucru bun și care trebuia făcut ieri, dar este mai bine acum decât niciodată.

Ar trebui ca fiecare entitate sportivă să își trimită reprezentanții la competițiile sportive interșcolare. Vă dați seama ce impact ar avea asta asupra copiilor? În plus, ar trebui să aibă la ei materiale promoționale ale cluburilor când fac vizite la unitățile de învățământ.

În loc să împartă invitații la politicieni, ar trebui să invite câte o unitate de învățământ, pe rând, la fiecare meci al echipelor locale. Echipele care sunt finanțate din banii publici să permită unităților de învățământ, pe rând, să asiste, participe la câte un antrenament. Sunt convins că elevii vor fi impresionați.

Idei sunt, oameni care să le pună în practică mai puțin. Așteptăm și rezultatele acestor măsuri. La ora actuală, singura echipă care trebuie felicitată pentru modul cum relaționează cu școlile, este echipa de baschet BC Olimpic. Restul sunt repetenți!

foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*