Ascar.ro ajuta ospitalitatea romaneasca (P)

ascar

Astazi sosesc colaboratorii nostri din SUA pe aeroportul Otopeni. Luna trecuta noi, cei din Romania, am petrecut un sejur de vis in “tara tuturor posibilitatilor”. De la aeroport am fost intampinati de ei cu paine si sare (se interesasera de obiceiurile noastre), apoi ne-au pus la dispozitie o masina inchiriata cu GPS ca sa ne deplasam in timpul sederii noastre la ei. Cazarea la hotel, petrecerile, excursiile au fost ireprosabil pregatite.

Puteam noi sa-i luam cu taxiul si sa nu le punem masina la dispozitie? Sa-i ducem la hotel cu masinile noastre insemna sa nu le asiguram mobilitatea prin oras si este nedrept fiindca in tara lor noi am putut iesi de cate ori am dorit.

Ascar.ro  ne va ajuta sa fim perceputi ca o tara a ospetiei, a spus managerul linistindu-ne! Le-am rezervat masina  VW Caddy 7 seats sa incapa toti si sa nu ii obligam sa circule separat. Tot aceasta firma de inchiriere m-a invatat ce puncte de atractie sa le prezint oaspetilor nostri:

-turul orasului Bucuresti. Trebuie sa vada si cladirile din perioada interbelica, Mezeul Satului sau Muzeul Antippa, dar si sa poposeasca la un restaurant cu mancare traditionala si la o cafeanea sa simta atmosfera romaneasca

-Turul Castelului Peles din Sinaia, din doua motive: acum cand ultimul rege al Romaniei a murit, orice are legatura cu regalitatea capata interes sporit, in plus castelul este perla a arhitecturii autohtone.

-Turul Brasovului, oras care si-a pastrat aspectul medieval

-tururi Romania, in special in Moldova (multe manastiri), paduri nesfarsite, oameni frumosi si bucate alese, in Maramures, adevarata civilizatie a lemnului si in Apuseni.

Si managerul ne-a mai spus ca firma care conduce in topul furnizorilor de servicii de inchirire pune la dispozitia clientilor cele mai bune masini ferindu-ne de teribila jena ca musafirii sa fie obligati sa se deplaseze cu o rabla sau cu o masina care nu are cauciucuri de iarna si taxele platite la zi. Vazuse inainte masina si a fost incantat ca este si foarte curata, prevazuta cu incalzire ca musafiirii sa nu inghete.

In timp ce eu tineam inscriptia cu numele lor la vedere fiindca avionul tocmai aterizase, managerul mi-a facut semn de departe ca masina inchiriata ii astepta.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*