Astăzi tu dăruiești

astăzitudăruiești

Clubul Rotaract TEAM Baia Mare organizează săptămâna asta campania în scop caritabil ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI, un proiect național prin care se dorește crearea unei atmosfere calde cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor, familiilor și bătrânilor cu posibilități financiare reduse, dar și de a implica cât mai mulți membri din comunitatea locală în proiecte de voluntariat.

Vrei sa dăruieşti şi să ştii că ajutorul tău contează?

Vino in perioada 18-20 decembrie 2014 la Supermarketul CORA din incinta Gold Plaza între orele 10:00 şi 19:00, fă-ţi cumpărăturile şi donează o parte din acestea. Produsele vor fi inventariate și se vor alcătui coșuri de cumpărături care urmează să fie oferite înainte de Crăciun câtorva familii nevoiaşe din județul Maramureș.

Pe parcursul celor 3 zile membrii Rotaract TEAM Baia Mare vor avea un stand şi un coş de cumpărături unde doritorii vor putea să doneze din cumpărăturile făcute. Inainte de intrarea in magazin, membrii Rotaract vor explica fiecarei persoane care este scopul campaniei și alimentele care le pot achiziționa din incinta magazinului și ulterior pe care le pot dona la ieșirea din magazin.

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători din an din an. Îi invităm pe toţi cei care îşi vor face cumpărăturile în acest week-end la supermarketul CORA din Baia Mare să îi ajute şi pe cei nevoiaşi să simtă căldura acestei sarbatori, dăruindu-le produse din coşul lor de cumpărături

Campania “Astăzi tu dăruieşti!” este o campanie de implicare socială desfăşurată de cluburile Rotaract din Districtul 2241 – România şi Republica Moldova în preajma celor mai importante sărbători ale creştinătăţii, Crăciunul şi Paştele, ea având ca scop strângerea de produse, în special alimente de bază, care să fie ulterior dăruite celor nevoiaşi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*