Atenție!!! Se fură!

se fura tara

Al dracu de sas și cloaca sa. Ăștia vor să destabilizeze scumpa noastră patrie, România. Nu înțeleg de ce candidează un SAS, care nici măcar nu este ORTODOX. Adică, cum? În țara cea mai frumoasă, bogată și cultivată vine un pu**i de sas să ne spună ce să facem? Rău am ajuns dacă ne conduc străinii. Ce s-a ales de bravul popor traco-get? Trist.

Nu, nu vă speriați. Spre norocul meu nu am fost crescut să gândesc atât de încuiat. Nu mă deranjează etnia, religia sau culoarea nimănui. Pentru ăștia mari români, să știți că nu poți să îți alegi etnia și țara în care te naști. Este vorba de șansă. Străbunica mea s-a născut în Ucraina, apoi a crescut în Cehoslovacia, apoi în Ungaria și într-un final a murit în România. Deh, oare ea ce se simțea??? Nu de alta, dar a avut cetățenia fiecărui stat.

Iohannis este atât de neamț pe cât sunt și eu. Da, bunicul meu era țipțer (Gottlieb, după nume). Acum, după gândirea unora ar trebui să îmi reneg o bună parte din familie. De ce? Doar pentru că un țigan albanez se leagă de etnia unui sas? Adică, el țiganul albanez are voie să candideze, dar sasul nu???

Am văzut și sloganul de campanie: ne fură țara. Iohannis cu Tokes și cu Szilagyi ne fură țara. Ba, poate și Hunor vrea să participe. Adică sasul și maghiarul au ajuns paria societății românești. De ce? Că așa zice un țigan albanez??? Oameni buni, etnia, religia sau culoare nu au vreo importanță!!! OM să fii, în rest poți să ai și ochii oblici, dacă ești cetățean român ai tot dreptul să candidezi. Iar dacă te consider bun, te și votez.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*