Audiența media online din Maramureș.

După articolul de săptămâna trecută, care a prins foarte bine să știți, am văzut că a apărut, ca și ciuperca după ploaie, un sondaj care să caute adevărul absolut. Aș dori să menționez că un sondaj de opinie care alege să introducă pagina de facebook Baia Mare-Mass Media printre opțiuni nu mi se pare cel mai credibil, dar asta este doar o părere personală.cifre trafic.ro

Așadar, cum bine am intuit și eu, deși alții au contestat rezultatul de data trecută, în orașul de pe Săsar conduce detașat JurnalMM.ro. La distanță mare, aproximativ jumătate din cititori, este ActualMM.ro. Acesta este adevărul, oricât ar încerca unele persoane să demonteze faptele.

Nu știu cine, cât și cum ar cumpăra trafic, dar cifrele vorbesc de la sine. Aveți și o captură de ecran de pe trafic.ro. Dacă ei mint, mint și eu.

 

foto

6 comentarii

  1. acum observ ca jurnalmm.ro are foarte putin continut original. multe comunicate, multe stiri preluate de pe alte site-uri, continut furnizat de Agerpress… pe foarte putine materiale se pot observa semnaturile unor jurnalisti.

  2. Cu alte cuvinte, mediile online locale sunt dominate de PSD și de Kake. Fain ne șade, democrație sadea, independență media de maxim angajament.

  3. Domnule Șupeală,
    De unde convingerea ca „mediile online locale sunt dominate de PSD și de Kake” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*